ANGYALISKOLA

Az Akasha krónika és angyalaink

Szerző:
Szabó Anna
Ki nem játszott már el a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy könyv, melybe belelapozva tudnánk, mikor mi fog történni velünk, tudnánk az események okait, megismernénk belőle a jövőnket – és a múltunkat, előző életeinket is. A jó hír, hogy ez a könyv létezik. A rossz viszont az, hogy sajnos csak kevés beavatottnak adatott meg a lehetőség, hogy olvasson az Akasha krónikában.

 

Egy régi monda szerint az Akasha könyvtár az indiai Asóka császár nevéhez köthető, akinek nevét szanszkrit nyelven, ha visszafelé olvassuk, az Akasha szót kapjuk. Az uralkodó, miután megelégelte a véres hadjáratokat, a monda szerint, nekilátott, hogy megalkossa a világ legnagyobb könyvtárát, melyben az univerzum minden kulturális és tudományos ismeretanyaga feljegyzésre került. Az indiaiak a mai napig hisznek e könyvtár létezésében és úgy vélik, hogy valahol a Himalája belsejében rejtőzik, melyet azonban ez idáig sem a kutatók, sem a régészek nem leltek meg. Talán igaz, talán nem, hogy létezik ez a hatalmas bibliotéka a valóságban, ám az kétségbe vonható, hogy ilyen mérhetetlen és hatalmas misztikus tudással Istenen és a szellemvilágon kívül rendelkezik-e bárki is?

Azonban az biztos, hogy létezik egy energia, amellyel együtt születünk le, ez pedig az Akasha, melynek lejegyzett változata az Akasha krónika, mely feljegyzése mindennek, ami volt, ami van, és ami lesz. Arról szól, ki vagy és ki mindenki voltál már a Földön, valamint tartalmazza lehetőségeidet is, melyek mind ott szunnyadnak valahol mélyen benned.

E krónika energiamezőkhöz hasonlítható, mely szimbólumok, képek és formák alakjában őrzik az információkat. A hozzáférést, vagyis a „könyvtár” kulcsát Isten Uriel arkangyalnak adományozta. A krónikát ezen felül a Krónika Urai fénylények őrzik és vezetik, akik gondoskodnak annak biztonságáról és sértetlenségéről. Ők döntenek arról is, hogy ki milyen információt hívhat le onnan. A krónikánk őrangyalaink számára azonban hozzáférhető, így ők ezen információk birtokában vezetnek utunkon és súgják tanácsaikat, ha hozzájuk folyamodunk segítségért problémáinkkal.

Földi halandóként keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy e sorokat olvassák. A leghíresebb látogatónak az osztrák Rudolf Steinert tartják. Ő több alkalommal is bepillantást nyerhetett ezen információtárba (könyvet is írt róla „Akasha krónika” címmel), de mellette mások, úgy mint Edward Cayce amerikai látó, vagy a Ciprusi Mágus, Daszakolsz is olvashatta a Krónikát és kérhetett tudnivalókat e könyvtárból.

Az Akasha krónikát két részre oszthatjuk. Egyrészt megismerhető belőle az egész világegyetemet átfogó pontos nyilvántartás, beleértve nem csak a szellemi, hanem minden dimenziót. Kiolvasható belőle az egész emberiség múltja, jelene és jövője is. Valamint létezik az a rész, ahol a Földön élő minden ember számára kialakított blokk található. Ezt úgy kell elképzelni, mint megannyi kis fakkot, rekeszt, melyben egyenként minden lélek története fellelhető és elolvasható.

Az Akasha Isten könyvtára. Minden megtörtént és még meg nem történt esemény energiái léteznek benne. Igen, a meg nem történtek is, hiszen tudjuk jól, minden történés, mely életünkben bekövetkezik, egy korábbi cselekedetünk okozata. Vagyis más szóval, sorsunk valóban meg van írva és mi teremtjük meg a valóságunkat cselekedeteinkkel, melynek célja a tapasztalás, a tanulás.

Ha azonban angyalainkhoz folyamodunk tanácsért, mikor úgy érezzük, elveszítettük az utat, a célt a szemünk elől, biztosak lehetünk benne, hogy mindig a helyes, számunkra előírt, illetve megírt úton leszünk, hiszen ők ismernek bennünket a legjobban – múltunkat, jelenünket és jövőnket, vagyis Akashánkat. Bízzunk bennük, bízzunk abban, hogy ennek megfelelően mindig a megfelelő helyen és időben leszünk és sikeresen beteljesítjük vállalt sorsunkat.

Ám senki ne legyen elkeseredve, hogy e nagy könyvtár előlünk zárva van, hiszen néha azért kapunk sugallatokat Akashánkból. Gondoljunk csak álmainkra, vagy a hirtelen jött sugallatokra, melyekre azelőtt talán soha nem is gondoltunk van. Ilyenkor kapjuk azokat a súgásokat, melyek angyalink továbbítanak, és melyek segítségével apró bepillantást nyerhetünk életünk könyvébe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL