ANGYALISKOLA

Kezedben a jövőd - közelebb, mint hinnéd!

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor olyan jó lenne egy menedzser, aki segítene meghozni a ránk váró döntéseket, de szimplán az is elég lenne, ha nálunk kicsit előbbre látna az időben, vagy felismerné a ránk leselkedő veszélyeket. Miért ne lehetnél te a saját magad menedzsere? Angyalaid ebben is segítségedre sietnek, csupán az inga használatát kell megtanulnod!

 

Elsőre ez elég egzakt, és ha az ember lánya meg is érti, akkor lesz csak valóban megfoghatatlan és hihetetlen. De ne rohanjunk előre. Lépésről lépésre menjünk végig az alapokon és utána már csak a bátorságunkat kell összeszedni ahhoz, hogy el kezdjünk gyakorolni angyalink segítségével. Az inga - egy kis gyakorlással - biztonsággal mutatja a jövőt, hamar elsajátítható a tudománya, és bárhol, bármikor segítségünkre lehet.

Ingát vehetsz, de készíthetsz is magadnak. Ha venni szeretnél, ezotériával foglalkozó boltokban szebbnél szebb darabok közül választhatsz. Ne lepődj meg, ha válogatás közben az egyik inga magával ragad - nem biztos, hogy a szemeddel kell eldönteni, melyik a számodra megfelelő. Nem ritka, ha az egyik érintése közben bizsergő érzés fog el, vagy ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy a tiéd legyen, holott láthatóan nem a legszebb - mégis vonzza a tekintetedet. Ha ilyesmit tapasztalsz, biztos lehetsz benne, az ingád kiválasztott téged.
De ha kedvet kaptál a gyakorláshoz, készíthetsz is magadnak – egy lánc, selyem, zsinór vagy bármilyen szalag is megfelel a célnak, amire valamilyen nehezéket függesztesz, és máris indulhat az ismerkedés.

Angyalok áldotta inga

Ingázáshoz ugyanolyan nyugodt körülményekre van szükség, mint a meditációhoz. Ha van angyaloltárod, most segíthet abban, hogy hangulatot teremts, felkészülj, és ami nagyon fontos, megnyílj angyalaid felé. Ha feszült vagy, tisztázd magadban, mi lehet az oka, ha sikerült ellazulnod, folytasd. Már a gyakorlás során jó kialakítani egy rutint. Válassz egy gyertyát, egy illatot, esetleg egy füstölőt, vagy párologtass kellemes illatú illó olajat. Hívd meg angyalaidat, és kérd, hogy áldják meg az ingát. Érezd, ahogy az inga életre kel!

A jövőbelátás angyalai

Tartsd lazán az ingát és várd meg, amíg már nem mozog. Most kérd a jövőbelátás angyalait, hogy segítsenek, míg az ingával mágikus munkát végzel. Kérd Jofielt, ha rendezni szeretnéd a gondolataidat - ő a bölcsesség, a megvilágosodás angyala, aki bölcsességével megihlet, de ha kell, segíti a mentális tisztánlátás elérésében is.

Speradielt akkor kérd közös munkára, ha a jövőddel kapcsolatban lenne kérdésed. Ő segít az álmokat tervekké kovácsolni, de abban is, hogyan oszd be az idődet, energiáidat annak érdekében, hogy sikerüljön a terveidet valóra váltani.

Azt már tudod, kikhez fordulj segítségért, most nézzük, hogyan tudtok kommunikálni?

Miután az inga megállapodott egy ponton, végy mély lélegzetet és kérd meg: „Mutasd meg nekem az igent”. Majd ugyanígy járj el a „nem” szóval is. És ha már tudod, hogyan kaphatsz választ, ugyanezzel a módszerrel derítsd ki, hogyan jelez, ha nincs válasz. Bizony elő fordulhat, hogy még nincs válasz, ahogyan az is, hogy neked a feltett kérdéssel kapcsolatban nincs dolgod, csupán úgy véled, pedig még nincs ideje a kérdéssel foglalkoznod. Vagy alapjaiban nem rád tartozó dologgal fordultál angyalaidhoz. Légy megértő, előbb-utóbb megtapasztalod, miért kell elfogadnod az ilyen válaszokat is. Ne feledd, véletlenek nincsenek, sőt, az sem véletlen, hogy itt és most ezt a cikket olvasod!

A gyakorláshoz készíthetsz magadnak egy kis mankót is. Rajzolj kört egy papírlapra, majd oszd 3 részre, és tartsd az ingát a kör közepe fölé. Így sokkal biztosabban fogadhatod a fentről jövő válaszokat gyakorlás közben. Mielőtt fontosabb kérdést tennél fel, sajátítsd el az inga használatát. Tégy fel olyan kérdéseket, amikre „ellenőrizheted” a válaszokat. Időjárás, árfolyamok, bármi, amit nyomon tudsz követni, aztán egy nap tedd fel azt a kérdést, ami rád vonatkozik. Mindez csupán gyakorlás és bátorság kérdése, ha szilárd a hited és hálával fogadod a válaszokat, az Univerzum elkényeztet majd angyali közvetítéssel. Aki kedvet érez az ingával való munkához, egy korábbi cikkünkből további inspirációkat meríthet: Itt>>>>>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL