2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali ingamágia

Herceg Petra

A jövőbelátás egyik legősibb formája az inga használata, ami egy láncon, vagy madzagon lógó, súllyal ellátott tárgy. Mozgása adja meg a feltett kérdésre a választ. Szeretnéd kipróbálni?

Az ingamágiához értelemszerűen szükséged lesz egy saját ingára. Be tudod szerezni bármelyik ezoterikus boltban, de készíthetsz egyet te magad is, kőből, vagy kristályból. Bármelyik változata megfelel a célnak.


Alapozás


A legfontosabb szabály, hogy lazulj el. Ezt tartsd szem előtt, különben nem fog működni. A feszültség ugyanis gátolja a fogékonyságot. Ne feledkezz meg a mágikus megfelelésekről sem, ha az ingával dolgozol. Gyújts az alkalomhoz megfelelő színű gyertyát, vagy füstölőt. Nézz utána a gyógynövény-megfeleléseknek. Válassz egy bizonyos napszakot, és angyali órát. Akár boltban vetted, akár saját magad készítetted az ingát, a mágikus munka megkezdése előtt végezz egy tisztító szertartást, és áldd meg az angyaloltárnál. Kérd a jövendőmondás angyalait, hogy segítsék munkádat, és hozzák el neked a bölcsességet és a hasznos válaszokat, amikor az ingát használod. Készen állsz?

Tedd a könyöködet az asztalra, és lógasd le az inga láncát, vagy madzagját a hüvelykujjad, a mutatóujjad és a középső ujjad között. Hagyd, hogy a madzag maga után húzza a kézfejedet. Most hívd a segítő angyalokat. Vegyél néhány mély lélegzetet, és mondd el a következő angyali jövendölő imát:


„Jövendölés angyalai
Érintsétek meg a szívemet, az elmémet és a lelkemet.
Formáljátok meg a választ, melyet keresek,
Áldjatok meg bölcsességgel és tudással a jövőbelátás idejére.”


Hogyan ad választ?


Várd meg, amíg az inga mozdulatlanná válik. Ekkor mondd ki hangosan: - Mutasd az igent! Az inga szép lassan meg fog mozdulni. Vagy az óramutató járásának megfelelően, vagy ellentétes irányba fog körözni, de az is lehet, hogy előre-hátra fog himbálózni. Bármi is történik, mostantól ez a jel lesz az „igen” válasz. Ez után megint várd meg, míg teljesen meg nem áll az inga mozgása. Mond, hogy: - Mutasd meg a nemet! Az inga megint meg fog mozdulni, várhatóan az előbbivel ellentétes irányba. Ha ugyanazt a mozdulatot kapod, az nem jó. Próbáld újra! Ha meg van a válasz, jegyezd meg, hogy mostantól az ingád ezt fogja mutatni nem válasz esetén. Még egy harmadik kérdést is fel kell tenned, ugyanis vannak olyan kérdések, melyekre vagy nem kaphatsz választ, vagy az angyalok sem tudják megadni számodra. Tehát ugyanezzel a módszerrel derítsd ki, hogy hogyan jelzi az inga a „nem tudom” választ. Most már készen állsz arra, hogy feltedd a kérdéseidet.


Gyakorolj!


Pár napig, vagy akár hétig gyakorlásként jósold meg az időjárást, vagy a tőzsdei árfolyamokat. Mindenképp olyasmivel kezd, amit le tudsz ellenőrizni. Készíts feljegyzéseket a találataidról és a tévedéseidről. Észreveheted, hogy egyes napokon rendkívül jól megy a dolog, máskor viszont nem annyira. Érdemes olyan időpontot választanod, amikor hatékony vagy. Ha úgy érzed, eleget gyakoroltál, akkor elkezdheted a saját kérdéseid feltevését. Ne feledd, az ellazulás kulcsfontosságú. Ha nagyon izgulsz azon, hogy milyen választ fogsz kapni, akkor sajnos negatívan befolyásolod a jóseszközt. Elfogultság nélkül, teljes nyugalomban tedd fel a kérdést, ne úgy, mintha az életed múlna rajta. Az igazi válasz a fontos, nem az, amiben reménykedsz. Azzal lehet mit kezdeni, megoldás minden szituációra van. Ha félsz az igazságtól, akkor inkább bele se fogj.


Ábrákat is készíthetsz


Vannak, akik jobban szeretnek ábrákkal dolgozni. Vágj ki kartonból egy kört, és oszd fel három szeletre. Az egyikbe írd az ’igen’ szót, a másikba a ’nem’ szót, a harmadik rubrikába pedig a ’nem tudom’ kifejezést. Tartsd az ingát úgy, hogy nyugalmi állapotban pont a kör közepére mutasson. Ez a módszer úgy működik, hogy a feltett kérdést követően az inga valamelyik körszelet felé kezd kilengeni. A választ így egyértelműen láthatod az ábrádon. Ha művészi hajlamaid vannak, akkor készítheted ezt a sablont vászonból is, festhetsz rá ábrákat, angyali jellegzetességeket.


Arkangyalábra


Ez egy gyors módszer arra, hogy kiderítsd, hová kell az energiáidat összpontosítanod. Ehhez az ábrához szintén egy kör alakú sablont kell rajzolni, de most négyfelé oszd a kör belsejét. Bármilyen témát hozzáadhatsz az ábra egyes negyedeihez. Alapnak a négy arkangyalt ajánljuk. Az első szeletbe írd Mihály nevét, és a védelem szót. A másodikba Rafael neve és a gyógyítás kerül. A harmadikba Gábriel és a szeretet, az utolsóba pedig Uriel és a lelki képességek.


Tervek ábrája


Ezt az ábrát szintén tanácskérésre használhatod. Segít megmutatni egy helyzet lehetséges kimenetelét. Ha például párkapcsolatra vágysz, de nem tudod hol ismerkedj, akkor írd bele egy ábrába a potenciális helyszíneket, ahol megfordulsz. Így megspórolhatod, hogy olyan helyen keresd, ahol biztos nem fog felbukkanni. Írj le bármit, ami eszedbe jut: iskola, munkahely, egy barát segítségével, spirituális központban, hobbi révén stb. Írd azt is bele, hogy ’ne keress’, és azt, hogy ’előbb mással kell foglalkozni’. Lehet, hogy ezek a válaszok jönnek ki, ekkor teljesen fölösleges a párkereséssel foglalkoznod, nem leszel eredményes. Egy rubrikába pedig tegyél három kérdőjelet, hiszen előfordulhat, hogy nincs a megfelelő helyszín a felsoroltak között. Akkor készíts egy következő ábrát és engedd el jobban a fantáziádat.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott. Fennállása alatt az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz 12 közösségét.  A kártyákat maguk az angyalok sugallták. Az angyalok pedig Isten gondolatai. Húzz egyet, és olvasd el üzenetüket!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép