Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kos Nap/Mérleg Föld

 

Kos Nap/Mérleg Föld

Igazi felfedező típus vagy, aki rendkívül magabiztos, és mindig tudja, hogy mit akar. Szeretsz új dolgokat kipróbálni, és első lenni az élet szinte minden területén. Semmi félelmet nem érzel, amikor kimondod, amit gondolsz, és a legkevésbé sem érdekel, hogy véleményed hogyan érint másokat. Rendkívül jó vezető vagy, és annak is érzed magad. Nem riadsz vissza a versengéstől, hatalmas dinamizmusod révén még a legkomolyabb, legnehezebb feladatokkal is gyorsan megbirkózol. A türelemről nem vagy híres, és ha valami nem köt le, azt könnyen félbe hagyod – akár a munkában, akár a szerelemben.

Föld a Mérlegben

A Földed az aktív szellemi jegyben, a Mérlegben áll, amely arra figyelmeztet, hogy jobban kellene figyelned mások érzéseire. Akkor érhetsz el nagyobb sikereket, ha fejleszted magad a tapintatosság és a diplomácia terén. Ez persze nem azt jelenti, hogy el kell nyomnod magadban a nyíltságot és az őszinteséget, de ha negatív dolgot kell kimondanod valaki szemébe, azt tedd úgy, hogy ezzel ne semmisítsd meg a másik fél önbecsülését. Jó tanács: ilyenkor mindig gondold át, hogy fordított helyzetben valószínűleg te sem éreznéd túl jól magad. Feladatod tehát az, hogy meg kell találnod az üzenetek átadásának legfinomabb módját.

Ha a párkapcsolatban merülnek fel problémák, sajnos hajlamos vagy a gyors továbbállásra, mint hogy szembenéznél a gondokkal, és megkeresnéd a megoldást. Hogy elkerülhesd az ilyen eseteket, felszínre kell hoznod a Mérleg komoly kompromisszumkészségét, és partnereddel közösen kell megtalálni a legjobb megoldást, azt a bizonyos arany középutat, amellyel jobbá, szebbé tehetitek kapcsolatotokat. Ehhez azonban az lenne az első lépés, hogy partneredet teljesen egyenrangú félként kell kezelned.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL