HOROSZKÓP

Hogyan hat csillagjegyedre a Földbolygó?

Szerző:
Szabó Anna
Annak ellenére, hogy a horoszkóp a Földet jelöli az Univerzum középpontjának, annak helyzete sehol nincs jelezve. Pedig a Föld igenis ott van a horoszkóp középpontjában! És megtalálása rendkívül egyszerű a személyes horoszkópodban, hiszen pontosan a születési Napoddal szemben áll.

 

Ez az ellentét mutat rá arra a természetes kettősségre, amely mindannyiunkban meg van, amikor azt érezzük, hogy szinte két részre szakadunk belül, mert nem tudjuk, melyik utat válasszuk. Általában akkor van ennek jelentősége, amikor fontos döntést kellene meghoznunk, amiről úgy gondoljuk, nincs egyértelműen helyes megoldás. Amíg a Nap a személyiséget, az energiát, az akaraterőt, az egészséget képviseli, a Föld a létezés okát szimbolizálja. Az élet azon területeit hozza felszínre, amelyen a legnagyobb pozitív eredményeket érhetjük el, ha leküzdjük a zavaró körülményeket. A horoszkópban a Föld képviseli a „házi feladatot”, amelyet minden embernek el kell végeznie. Azt a területet mutatja meg, amelyet a leginkább hajlamosak vagyunk elhanyagolni, ha engedjük, hogy teljes egészében a Nap jegyünk irányítsa döntéseinket és viselkedésünket.

Válaszd ki az alábbi táblázatból a Nap jegyedet, és a hozzátartozó Föld jegyet, hogy megértsd, milyen hatásokat gyakorol horoszkópodra a Föld. Ezzel új megvilágításba helyezheted egész személyiségedet, és megtudhatod, hogyan érheted el a teljes belső lelki és szellemi egyensúlyt!

 

Kos Nap/Mérleg Föld

Bika Nap/Skorpió Föld

Ikrek Nap/Nyilas Föld

Rák Nap/Bak Föld

Oroszlán Nap/Vízöntő Föld

Szűz Nap/Halak Föld

Mérleg Nap/Kos Föld

Skorpió Nap/Bika Föld

Nyilas Nap/Ikrek Föld

Bak Nap/Rák Föld

Vízöntő Nap/Oroszlán Föld

Halak Nap/Szűz Föld

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL