SZÁMMISZTIKA

13 kabbalista szám

Szerző:
Szabó Anna
A számok - ahogy a szó is mutatja – mindig be akarnak valamiről "számolni" nekünk, el kívánnak valamit mesélni. A Kabbala számai is sok titkot rejtenek. Ismerd meg születési számod kabbalisztikus jelentését.

 

A kabbala ókori eredetű zsidó misztikus tudomány, titkos bölcsesség, amelynek segítségével az ember közelebb kerülhet Istenhez, de jobban megértheti a világot és önmagát is. A születési számod kabbalisztikus elemzését kapod most a kezedbe. Kezdheted is a számolást!

Így számold ki!

1. lépés

Írd fel egy lapra a születési dátumodat.
1981. 09. 11.
Ha hónap, vagy nap számjegye valamelyik kétjegyű kabbalista számot adja ki, akkor olvasd el a leírást, mert a személyiséged ennek a számnak a rezgését magában hordozza, majd számolj tovább!

2. lépés

Add össze külön-külön az év, a hónap és a nap számjegyeit:
Év: 1981= 19
Hónap: 09 = 9
Nap: 11 = 2

Ha ebben a fázisban felbukkan valamelyik kétjegyű szám (10,11,12, 13) akkor olvasd el a kabbalisztikus értelmezést, mert a születési számod elrejtve tartalmazza a kabbalisztikus számok valamelyikét. Ha nincs ilyen szám, akkor számolj tovább!

2. lépés

Most add össze az év, hónap, nap számait!
19+9+2 = 30
Itt is megjelenhet kétjegyű kabbalisztikus szám (10,11,12,13). Ha így van, akkor olvasd el számhoz tartozó leírást, mert benned van ennek a számnak az energiája.

3. lépés

Ha a kapott összeg egy kétjegyű szám (kivéve 10, 11, 12, 13), akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet. Ez lesz a kabbalisztikus születési számod.
Pl.: 30= 3+0= 3

Kattints a kapott számra!

 

    

    

  

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL