KÖZÉRZET

Élelmiszerfüggőség és sóvárgás - Vajon mit próbál üzenni ezzel a lelked?

Gondolkodtál már azon, hogy egyesek miért vágynak inkább édességekre, semmint sós ételekre? Vagy miért kívánsz meg olajos és zsíros ételeket, ha túl stresszes vagy? Biztosan érdekel, és szeretnéd tudni, hogy amire vágysz éppen, mit árul el a lelki állapotodról. Most megmutatjuk!

Az élelmiszerfüggőség nem csupán arról szól, hogy torkos vagy és mohó, hanem mindez mélyen gyökerezik, hiszen te is a teljességre, boldogságra vágysz. Legközelebb, ha sóvárogsz valami után, kérdezd meg magadtól, „Mi az, amire igazán szükségem lenne ebben a pillanatban?”, és lehet, hogy a válaszon meg fogsz lepődni. Élelmiszerfüggőséggel több milliárd ember küzd szerte a világban. Ebben a cikkben most megvizsgáljuk a 3 legcsábítóbb ételt, és holisztikus szempontból közelítjük meg a dolgokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Sós ételek utáni vágy

A só egy tipikus földelő elem: jelen van a földön, az óceánokban, az esővízben és a testedben is. A só kiegyenlíti és szabályozza a vérnyomást, a testnedveket, az idegek és az izmok működését, így nem igazán meglepő az a tény, hogy azok, akik valami sósra vágynak, valójában kontrollra és stabilitásra vágynak legbelül. Különösen akkor vágyódunk sós ételek után, amikor nem érezzük magunkat szilárd talajon, és nem vagyunk érzelmileg és mentálisan kiegyensúlyozottak.

Ha vezető típus vagy és gyűlölöd a bizonytalanságot, a kiegyensúlyozatlanságot és az instabilitást, akkor igen könnyen válhatsz a sós ételek rabjává. Olyan ez, mint egyfajta „ásványi bástya”, a só után önkéntelenül vágyódsz, ha szilárd alapokra akarod helyezni az életedet, ám minél több a testedben a sótartalom, annál nehezebb a véred, és annál rugalmatlanabbak az artériáid. Emellett a természetesen alacsony energiájú emberek, akik hajlamosak az alacsony vérnyomásra, elkerülhetetlenül több sóra vágynak, mint cukorra vagy zsíros ételekre, mivel a sónak földelő hatása van és erősít.

Lehetséges lecke: a bizalom elsajátítása bizony nem könnyű az életben, mivel alapvetően megköveteli, hogy kevésbé szigorúan állj hozzá a dolgokhoz. Ám az igazság az, hogy az élet kiszámíthatatlan, a változás és a harc pedig elkerülhetetlen. Minél hamarabb dolgozol ki egy lazább és reálisabb hozzáállást, minél kevésbé akarsz mindent irányítani (az érzelmeidet és a választásaidat akár), annál inkább fogod érezni a természetes módon való földelést, biztonságot. Meg kell tanulnod bízni, és a valóságot is figyelembe venni, amikor mindent irányítani akarsz, mert nem kell és nem is lehet. Elfogadnod kell és nem ellenállnod.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL