KÖZÉRZET

5 dolog, ami történik a testeddel, ha csökkented a húsfogyasztást

A mai húsfogyasztás jelentősen eltér attól a húsfogyasztástól, amit az őseid műveltek az őskorban. Az állatok szabadon voltak, füvet ettek és rovarokat, vagy bármit, ami számukra elérhető volt. Mára húsipari termékek lettek, és feldolgozásra várnak, füstölés, pácolás, stb. A húsokhoz nitrátokat adnak hozzá, tartósítószereket és különböző vegyi anyagokat. Soroljuk még?

 

Természetesen nem kell szégyellni magad azért, mert szereted a húst, hiszen ez természetes, ám az átlagos étrendet a nagyon magas zsírtartalmú húsfogyasztás jellemzi. Hiányoznak ezzel szemben a rostok és a túlzott cukorfogyasztás is jellemző. Emiatt a túlzott húsfogyasztás rendkívül egészségtelen, tehát érdemes ezen változtatni. Az emberek a húsfogyasztástól többféle ok miatt tartózkodhatnak, energetikai, táplálkozási vagy környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve. Az erősen feldolgozott hús fogyasztása, amiket gyakrabban fogyasztasz, nagyon káros hatással van a szervezetre. Mutatjuk, hogy miért érdemes egy kissé csökkenteni a húsfogyasztást:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Vidd be a szervezetedbe a szükséges fehérjemennyiséget

A leggyakoribb és legelterjedtebb téves nézet az, hogy a hús lehet az egyetlen lehetséges fehérjeforrás. Az átlagos húsevő 150 százalékkal többet fogyaszt az optimális mennyiségű fehérje helyett. A túlzott fehérjefogyasztás azonban sok káros hatással lehet, cukorbetegség, gyulladás, rák, szívbetegség és súlygyarapodás alakulhat ki.

A közhiedelemmel ellentétben a növényi alapú élelmiszerek szintén nagy mennyiségű fehérjét tartalmaznak. Például szója, annak számos formája, chia mag és hüvelyesek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL