HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 6. - Március 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

A csillagok azt üzenik, most jobb nem várnod a szerencsére, inkább vedd kezedbe a dolgokat! Úgy tűnik minden lehetőséged adott, hogy elérd a céljaidat, de valamiért nem veszed észre. Mindeközben van valaki, aki régóta jár a fejedben. Talán itt is megfogadhatnád a csillagok tanácsát, ahelyett, hogy arra várnál, hogy az illető megkeres, inkább te keresd fel! Közben a párkapcsolatodat is rendbe kellene tenned, ami kezd a szexben kimerülni. Titkos bánatodat nem a partnereden kellene levezetned. Néha olyan dolgokat teszel, amikből az ember azt hihetné, szándékosan próbálod őt elkergetni. Vajon ez igaz?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL