Ha valakit az rettente el, hogy mennyi időt és energiát kell ráfordítani, akkor van egy jó hírünk: egyrészt a nálunk is kapható befőző cukornak köszönhetően, másrészt az adagok csökkentésével ezeken is lehet spórolni.
Mirabelladzsem sárgabarackkal » | |
Édes-savanyú csípős mirabellamártás » | |
Mézes őszibarackdzsem » | |
Őszibarackdzsem málnával » | |
Mentás egresdzsem » | |
Szilvadzsem bodzabogyóval » |
Forrás:
Susanna Bingemer, Hans Gerlach:
Lekvárok & gyümölcszselék – Saját készítésű finomságok
A házilag eltett lekvárnál és dzsemnél nincs nagyszerűbb, mert nemcsak sok szeretet rejtezik bennük, hanem jóféle hozzávalók egész tömkelege is. És ami a legjobb: az egész év befőzési szezon. Tavasszal erre csábít az eper és a rebarbara, nyáron a lédús meggy és a sárgabarack, ősszel az alma és a körte, télen pedig a citrusfélék kerülnek sorra.
E könyvben mindent megtalál a lekvár, a dzsem, sőt a nálunk még kevésbé divatos gyümölcszselék elkészítéséről.
M-érték Kiadó
195x250 mm, 168 oldal, ára: 2.999,-Ft
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK