Szabó Anna
Gomba
A gomba nagyon trükkös, ugyanis a magas fehérje, vitamin és aminosav tartalma ellenére, ezek legtöbbször nem emésztődnek jól. Ha felmelegíted a maradék rizottót, mely gombát is tartalmaz, a probléma még rosszabb, a fehérje-összetétel ugyanis megváltozik, emiatt a gomba gyomorfájást, gyomorpuffadást okozhat. Ha nem akarod kidobni a megmaradt gombát, tedd a hűtőbe, és edd meg melegítés után a következő napon, de ügyelj arra, hogy 70 celsius foknál ne legyen több a hőfok. A legjobban úgy használhatod fel a maradék gombát, ha szószos tésztához adod vagy salátához.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK