Szabó Anna
Hozzávalók
- 600 g csiperkegomba
- 6 evőkanál tejföl
- 2 fej hagyma
- napraforgóolaj
- só, kömény és a curry ízlés szerint
Elkészítés
Vágd apróra a hagymát, szeleteld fel a gombát, egy serpenyőben pedig melegíts olajat, és pirítsd üvegesre a hagymát. Add hozzá a gombát, keverd alaposan össze, és főzd kb. 20 percig közepes lángon, míg a folyadék elpárolog belőle. Sózd meg, keverd hozzá a tejfölt, és pirítsd további 5 percig, majd húzd félre a serpenyőt, és add hozzá a többi fűszert is.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK