UTAZÁS

Varázslatos fotókon a világ 5 legszebb ember alkotta turisztikai látványossága

A világ híres látványosságai közül a legtöbb nagyszerű építészeti remekmű. Elég, ha a franciaországi Eiffel-toronyra, az indiai Taj Mahal-ra vagy az Egyesült Arab Emírségekben található Burj Khalifa-ra gondolunk, máris kicsit átérezzük azt az érzést, melyet az ilyen remekművek megalkotásánál érezhettek a tervezők.

Az építészet olykor kifinomultabb is lehet, hiszen időnként a természeti adottságok inspirálják egy-egy nevezetesség megalkotásánál a tervezőket. Az alábbiakban 5 olyan látnivalót ismerhetsz meg, melyeknél a turisták valószínűleg nem jönnek rá azonnal, hogy építészek munkája az ember alkotta vízi látványosságoktól a mesterséges szigetekig.

Siloso Beach - Sentosa-sziget, Szingapúr

A Siloso Beach egy 2 kilométeres strandszakasz része a festői szingapúri sziget mentén, mely a Palawan és a Tanjong stranddal együtt szintén ember alkotta nevezetesség. Ezeken a strandokon regenerált homokot használnak, ám a turistáknak semmi okuk arra, hogy megkérdőjelezzék a hitelességét, annyira természetesnek tűnik.

A Sentosa-szigeten rengeteg kikapcsolódási lehetőség van, kezdve a golfpályáktól a Universal Studios vidámparkig. Ha sportrajongó vagy, mindenképp érdemes ellátogatnod oda, hiszen a Siloso Beach híres a strandröplabda és a vízisport lehetőségekről.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL