UTAZÁS

Felérted már a csillagokat? - Képeken a Föld néhány fantasztikus csodája

Meseszép utazásra invitálunk - ha hiszed, ha nem, egy pillanatra felérhetsz akár a csillagokig, vagy akár megmártózhatsz a csillagok tengerében. Bármelyiket is választod, most „lehozzuk neked a csillagokat is az égről”…

 

Melyikünk ne hallotta volna a klasszikus mondatot "Lehoznám neked a csillagokat is az égről!"? Légy résen és tanuld meg következő úti céljaink nevét, majd csak kapd elő őket, mint nyuszit a kalapból, ha kedvesed ilyen olcsón akarná megúszni az udvarlást! Inkább ide vitesd el magad egy romantikus pihengetésre, és éld át a csodát!

{KEPGALERIA}

 

Szentjánosbogár Barlang, Új Zéland

Ugyan nem egy ugrásnyira van tőlünk, mégis megéri bevállalni egy ilyen hosszú utat, hiszen cserébe a földgyomrában vár minket az örökön örökké pislákoló csillagos ég. Az északi sziget bővelkedik mészkőbarlangokban, de sok száz barlang csodái közül kiemelkedik az, ahova a mi utunk vezet. A Waitomo-, az Aranui- és a Ruakuri-barlangok a cseppkőbarlangok csodáival várják az ide érkezőket. Az ismert cseppkőformációk - a szfinx, orgona, elváló szerelmesek, királyi udvar, katakombák, Aladdin barlangja és kristálypalota - után tovább hajózva jutunk el a Waitomo-barlang alatti hasadékba, ahol szemünk-szánk tátva marad a látványtól. A Styx folyón kanyarogva a barlang bejárata előtti utolsó kanyarban a vezető felhívja a figyelmet a teljes csendre, majd a barlang száján csendben becsordogáló csónak felett a teljes sötétségből felragyog a csillagos ég, és percekig úgy érezzük, minden tudományos magyarázat ellenére sem lehet ez valóság, csupán álom! A Glowworm-barlang kupoláján ugyanis száz- és százezer parányi kékeszöld fényecske villog.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL