SZÓRAKOZÁS

Szívesen választottak volna másik halált - 10 sztár cikis halála

Sokan reménykedünk abban, hogy majd egy szép napon, idősen, ágyban párnák között ér bennünket vagy egy gyönyörű látvány alkalmával, mikor nyugdíjasan a koktélunkat szürcsöljük a Bahamákon. Ám nem mindig jut ilyen idilli halál az embernek. Sőt, van, akit kifejezetten cikisen, kellemetlenül, megdöbbentően ér! Emlékezzünk azokra, akiknek nem jutott sem párna sem koktél.

{KEPGALERIA}

Steve Irwin

Bár nem kifejezetten sztár, de a maga „műfajában” híres és elismert jelenség volt. Az ő halála a sors iróniája volt, ami egyszerre meglepő és hirtelen.

Steve Irwin, a Krokodilvadász egy ausztrál természettudós és televíziós személyiség volt. A Krokodilvadász című műsora, egy, a megszokottól eltérő természet filmsorozat, amit hazánkban is vetítettek. Feleségével, Terri Irwinnel a queenslandi Australia Zoo tulajdonosai és fenntartói voltak. Rengeteget tettek Ausztrália élővilágáért.

Steve mindig is milliónyi veszélynek tette magát. Sokan azt is mondták, hogy hibbant, nem normális, bolond, akinek a veszély érzete nulla és ész nélkül birkózik krokodilokkal és hajigálja a mérges kígyókat. Ezért is olyan felfoghatatlan halálának a körülményei. Ugyanis 2006. szeptember 4-én Low Isles partjainál egy tüskésfarkú rája marta halálra egy merülés során. Már megint az a pláne a történetben, hogy ez a rája fáj általában veszélytelen az emberre, és Irwinen kívül csupán két-három dokumentált eset ismert, amikor ilyen állat okozta valaki halálát.

Valószínűleg véletlenül ütközött a rájának búvárkodás közben, ami pont a szívébe eresztette mérges tüskéjét. A félelmet nem ismerő, vad, mérges, extra veszélyes állatokkal flörtölő Irwin pont egy máskor teljesen ártalmatlan állat ölte meg.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL