SZÓRAKOZÁS

Szívesen választottak volna másik halált - 10 sztár cikis halála

Sokan reménykedünk abban, hogy majd egy szép napon, idősen, ágyban párnák között ér bennünket vagy egy gyönyörű látvány alkalmával, mikor nyugdíjasan a koktélunkat szürcsöljük a Bahamákon. Ám nem mindig jut ilyen idilli halál az embernek. Sőt, van, akit kifejezetten cikisen, kellemetlenül, megdöbbentően ér! Emlékezzünk azokra, akiknek nem jutott sem párna sem koktél.

{KEPGALERIA}

Phil Hartman

A komikus háromszor nősült, miután egyik házassága sem volt az igazi. Második felesége érzelmileg halottnak jellemezte, aki nincs jelen a kapcsolatukban. A pálmát a harmadik feleség Brynn vitte, aki egyébként érzelmileg labilis, hisztis volt, dühkitöréssekkel megáldva és féltékenységi jelenetekkel megspékelve.

Brynn idővel elkezdett inni, drogozni. Majd egyszerűen, 1998-ban a férjével egy átmulatott éjszaka után, fogta magát hajnali háromkor és lelőtte urát és kenyérkeresőjét. Bement a szobájába és lelőtte. Ennyi. Nem mellesleg azzal pisztollyal, amit a férfitól kapott ajándékba, hogy meg tudja védeni magát. Brynn ezután szólt az egyik barátjának. Amíg az illető a házhoz érkező rendőröket fogadta, a gyilkos nejecske lefeküdt férje mellé és követte őt oda, ahova küldte. Magával is végezett.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL