SZÓRAKOZÁS

Szívesen választottak volna másik halált - 10 sztár cikis halála

Sokan reménykedünk abban, hogy majd egy szép napon, idősen, ágyban párnák között ér bennünket vagy egy gyönyörű látvány alkalmával, mikor nyugdíjasan a koktélunkat szürcsöljük a Bahamákon. Ám nem mindig jut ilyen idilli halál az embernek. Sőt, van, akit kifejezetten cikisen, kellemetlenül, megdöbbentően ér! Emlékezzünk azokra, akiknek nem jutott sem párna sem koktél.

{KEPGALERIA}

Elvis Presley

Meglennék lepve, ha valakinek be kellene mutatni a Királyt, az énekes, zenészt, a színészt, a Rock 'n' Roll királyát.
Sokáig hallgattak halálának körülményeiről, ami az itt felsorolt sztárok közül az övé nyerte el a legrosszabb, legkellemetlenebb és az egyik legborzalmasabb címet.

Tudni kell, hogy Elvis idősebb korára álmatlanságban szenvedett és ilyenkor az volt a szokása, hogy hosszú-hosszú ideig a vécén ült és olvasott. Halálának napján, a barátnője, Ginger Alden órák óta egyedül feküdt az ágyban. Bizonyára megkondult benne az alarm és a fürdőszobához ment. Elvis nem reagált a kopogásra ezért, Ginger benyitott, és csoda volt, hogy a meglepettségtől és a sokktól nem dobta el magát. A Király elég bizarr, féltérdeplő pózban, arccal a szőnyegpadlón feküdt. A mentő perceken belül kiérkezett, ám Elvis személyi orvosa, dr. George Nichopoulos még így is hamarabb ért oda, mert állandóan készenlétben állt, mivel csak úgy tudta kézben tartani a Király hihetetlen mennyiségű nyugtató- és altatófogyasztását. Mindent személyesen adott be neki. Rögtön meg is állapította, hogy Elvisnek nem volt szívverése.

A kórházban megpróbálták újraéleszteni. Közben megkezdődött a vizsgálat, de volt egy kis bibi. Egy házirendi szabályzat akadályozta a nyomozást. Elvis heppje az volt, hogy amikor elhagyja a házat, takarítsanak fel utána. Ez még nem is lenne baj egy tisztaságmániás királytól. Csakhogy a szobalány az adott napon nem tudta, hogy alkalmazója többé nem fog visszatérni. Ettől függetlenül dr. Dan Warlick megállapította, hogy Elvist az illemhelyen ülve érte a szívroham. Annyi ereje és ideje maradt, hogy felálljon, és pár lépést tegyen, majd összerogyott. Amikor arccal a szőnyegpadlóra zuhant, kettéharapta a nyelvét.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL