SZÓRAKOZÁS

Szívesen választottak volna másik halált - 10 sztár cikis halála

Sokan reménykedünk abban, hogy majd egy szép napon, idősen, ágyban párnák között ér bennünket vagy egy gyönyörű látvány alkalmával, mikor nyugdíjasan a koktélunkat szürcsöljük a Bahamákon. Ám nem mindig jut ilyen idilli halál az embernek. Sőt, van, akit kifejezetten cikisen, kellemetlenül, megdöbbentően ér! Emlékezzünk azokra, akiknek nem jutott sem párna sem koktél.

{KEPGALERIA}

Bruce Lee

Őt tutira mindenki ismeri, a kínai harcművészt, színészt, rendezőt, és aki nem mellesleg az előbb említett Brandon Lee apja, szóval valami átok nagyon lecsapott erre a családra, mert bizony az apuka a másik olyan, akinek halálától az ember eldobja az agyát.

1973 májusában agyi ödéma következtében egy kínai kórházban szállították és ápolták. Onnan nemsokára hazautaztak feleségével az Egyesült Államokba. A terv az volt, hogy majd Amerikában kivizsgáltatják a színészt. Aztán július 20-án Lee fejfájásra panaszkodott, ezért a mellette lévő tajvani színésznő, Betty Ting Pei jó szándékból aszpirint és más fájdalomcsillapítókat adott neki. Ezután a harcművész lefeküdt pihenni. Miután később nem jelent meg a vacsoránál, Betty elindult rázni, hogy mi van vele. A színészt nem lehetett felébreszteni. Gyorsan mentőt hívtak, be a kórházba, de nem tudtak segíteni rajta.

Nos, mi derült ki a boncoláson? Hogy allergiás volt azoknak a gyógyszereknek az összetevőire, amelyeket Betty-től kapott. Agyduzzadást okoztak, ami végül a 32 éves férfi halálához vezetett. Eldobom a hajamat

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL