Tudtad, hogy ha a rétestészta gyúrásakor a végén az asztalhoz csapdossa a tésztát, hamarabb összeáll? Mi is mesterszakácsunktól hallottuk, aki az olvasók által eddig beküldött több ezer recept közül összeválogatta, kipróbálta és könyvbe rendezte a 300 legízletesebb ételt és legcsábítóbb édességet. Minden évszakra hatvan-hatvan házi ételt kínál a könyv, s mindegyik végén olvashatod szakácsunk véleményét, ötleteit az elkészítéséhez.
Ezenkívül bebizonyítjuk, hogy a legegyszerűbb hétköznapi fogásból is kis fantáziával fejedelmi étket varázsolhatsz az asztalra – ezért sokféleképpen variáljuk a fánkot, a lepényt, a gombócot, a palacsintát, a halat és a káposztát.
Minden könyvhöz egy CD van ajándékba, hogy élvezetesebben teljen az idő főzés közben: Gerald Durrell Családom és egyéb állatfajták című, szellemes regényéből Szacsvay László olvas fel részleteket.
3 500 Ft
A szendvicsek és bruschetták nagyszerű megoldást kínálnak egy-egy gyors étkezés alkalmával, és a jó hangulatú, nyáresti baráti összejöveteleken.
1 990 Ft
Larousse nagy szakértelemmel összeállított szakácskönyvének segítségével Ön megtalálja a táplálkozás tökéletes egyensúlyát, a főzés és étkezés örömét.
Egyértelmű és pontos magyarázatokat talál a könyvben, hogy kiegyensúlyozottá tehesse étrendjét.
A kötet 370 könnyű és ízletes fogást tartalmaz.
5 990 Ft
Ki ne szeretné emlékezetesebbé tenni az ünnepi ebédeket, vacsorákat? Ha végiglapozzuk ezt a könyvet, nem is kell sokáig törni a fejünket.
Amennyiben szüretkor pikánsan fűszerezett, egzotikus joghurtos pácban érlelt ürücombot szolgálunk fel grillezett padlizsánnal és édes koktélparadicsom-mártással, vagy egy kettesben tervezett romantikus vacsorán osztrigát kínálunk csípős mandarinmártással, s befejezésül, megkoronázva a lakomát csokoládékrémet kandírozott rózsaszirommal, egészen biztos, hogy örömet szerzünk vele. Teadélutánra készíthetünk paradicsomos, mozzarellás szendvicset és gyömbéres, narancsos madeleine-t, míg karácsonyestére endíviasalátát édesköménnyel és dióval, hozzá pedig borsos-mustáros rostélyost.
Joyce Goldstein, a híres séf és tanár, ünnepi menüjavaslataival gazdagítja gasztronómiai jártasságunkat. Útmutatásai alapján játszva urai leszünk a konyhának, és ötletei nyomán stílusossá tehetünk minden összejövetelt. Nem csupán a recepteket, de a díszítésre vonatkozó elképzeléseket is látványos, színes fotók szemléltetik.
Chuck Williams az ünnepi összejövetelek zökkenőmentes megszervezéséhez szolgál számos jó tanáccsal, kezdve a vendégek meghívásától, az italválaszték összeállításától egészen addig, hogy mely ételek készíthetők el előre. Külön fejezeteket szentel az alaprecepteknek, a húsok sütésének, darabolásának, szeletelésének. Lépésről lépésre vezeti be az olvasót a terítés, a szalvétahajtogatás és a virágos asztaldíszítés rejtelmeibe, illusztrált szójegyzékben ismerteti a főzéssel, sütéssel kapcsolatos fogalmakat és ügyes fortélyokat.
5 990 Ft
OLVASS TOVÁBB!
6 játék, ami biztosan kimozdítja a gyereket a monitor elől
A mai digitális világban nehéz rávenni a gyerekeket, hogy felálljanak a monitor elől, és inkább olyan tevékenységekbe merüljenek bele,...
SZÓRAKOZÁSHogyan indítsd el saját webáruházadat sikeresen?
Az online vásárlás világában egyre növekvő szerepet kapnak azok a webáruházak, amelyek kényelmes és gyors megoldásokat kínálnak a f...
SZÓRAKOZÁSÉrkezik a Temu konkurens Amerikában, itt az Amazon Haul
Minden 20 dollár alatt lesz....
Nilu27: Az új csillag a hiperautók világában
Egy új játékos lépett a hiperautók exkluzív piacára, és lenyűgöző debütálásával minden szem rá szegeződik. A Nilu27 nem csupán ...
SZÓRAKOZÁSErről a furcsa hobbiról még bizonyára nem hallottál: kik és miért szeretnek "larpolni"?
A larp, vagyis élőszereplős szerepjáték nem a közönség szórakoztatásáról szól, hanem arról, hogy magadnak teremts élményt....
SZÓRAKOZÁSTechno-buli is jár a dolgozóknak a Berlin melletti Tesla-gyárban
A Tesla gyárban technoclub is működik....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK