SZÓRAKOZÁS

Átkozott filmek és forgatások

Van néhány film, amelynek forgatásán egész biztosan nem lettem volna jelen még statisztának se, nemhogy még harmadrangú mellékszereplőnek! Némely alkotást szabályos halálsorozatok kísérik. Lezuhanó repülőgépek, robbantások, tűzesetek, autóbelesetek, öngyilkosságok… a fránya szellemek, démonok vagy maga az Ördög követel magának ilyenkor életeket, minimum rémült lelkeket?

{KEPGALERIA}

Szellemekkel suttogó

Nem is tudom min vannak meglepve azok, akik szellemes filmeket és sorozatokat készítenek, ha tényleg be is toppannak azok a forgatásra. Ez olyan, hogyha kiteszed a Yellow Stone közeli lakásod ablakába a meleg pitét hűlni, ne csodálkozz azon, ha Maci Laci beugrik érte és elviszi.

Szóval, bár a Szellemekkel suttogó nem film, hanem sorozat, ennek ellenére ők is bekerültek ebbe a listába. Még 2007-ben mesélte a főszereplő, Jennifer Love Hewitt Ellen Degeneres-nek, hogy bizony a forgatásokon gyakran nem látható statiszták is részt vesznek. Jennifer éppen el volt foglalva az egyik jelenettel, mikor olyan érzése lett, hogy „van mögötte valaki”, legalábbis a válla fölött mintha valami sötét árnyékot érzékelne. Mikor visszajátszották a felvételeket, nem kis meglepetésére, valóban látszott, hogy volt mögötte valaki.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL