SZÓRAKOZÁS

A történelmi regény napja

December 14-én, szombaton, 10 és 18 óra között első alkalommal kerül megrendezésre A történelmi regény napja a Fővárosi Művelődési Ház és a Történelmiregény-írók Társasága szervezésében, kedvezményes KÖNYVVÁSÁRRAL ÉS DEDIKÁLÁSSAL egybekötött egész napos rendezvényként.

 

A műfaj legismertebb szerzői dedikálják könyveiket, melyek csak ezen a napon, 25-50%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók.

Az érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek kedvenceikkel. Többek között:
Bán Mórral, a nagysikerű Hunyadi-sorozat szerzőjével,
Benkő Lászlóval, aki itt dedikálja először új regényét, a Drezdai emberünket,
Cselenyák Imrével, aki Jean-Pierre Montcassen néven számos regény szerzője,
Fábián Jankával, az Emma-trilógia írónőjével, aki szintén új regényt mutat be,
Marcellus Mihállyal, aki a római korral foglalkozó új regényével érkezik,
Nemere Istvánnal, aki számos történelmi tárgyú mű szerzőjeként is ismert, valamint Trux Bélával, Rozsnyai Jánossal és Urbánszki Lászlóval és másokkal, akik a közelmúltban jelentették meg első történelmi regényeiket.

Délután az írók közös PÓDIUMBESZÉLGETÉSEN osztják meg olvasóikkal a történelmi regénnyel kapcsolatos gondolataikat, és válaszolnak a feltett kérdéseikre.

A kedvezményes könyvvásáron pedig többek között megvásárolhatók lesznek a Lazi Kiadó, az Ulpius-ház, a Gold Book, Geopen, Atlantic Press Kiadó, Európa Könyvkiadó, Alexandra Kiadó, Cartaphilus Könyvkiadó és Aba Könyvkiadó történelmi tárgyú kiadványai.

Belépéskor minden tízedik látogató AJÁNDÉK KÖNYVBEN részesül!

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL