SZÓRAKOZÁS

A legjobb kutyás-macskás műsorok, amikből megtanulhatunk bánni kedvenceinkkel - szerintünk

Időnként problémás, agresszív, nehézkes, szófogadatlan a kutyád vagy a cicád? Vagy csak szeretnél tudatos gazdi lenni és megtanulni bánni vele? Érdekel az egyed fejlődésük, hogy miért olyanok, amilyenek? Csapj le programajánlónkra, amelyekben olyan műsorokról olvashatsz, amelyben konkrét kiképzést arról, hogyan bánj az állatoddal!

{KEPGALERIA}

Cesar Millan a csodálatos kutyadoki avagy a Kutyákkal Suttogó (National Geographic Channel)

Agresszív, félénk, ideges a kutyád? Néha már a sírba kerget? Valaminek a megszállottja? Állandóan csak játszana? Vagy egyszerűen csak szeretnéd elmélyíteni vele a kapcsolatodat és jobban megérteni őt?

Cesar Millan műsora méltán kiérdemelte, hogy a top lista élén álljon. Egyszerűen minden kutyatípust tud kezelni, mindegyiket megbírja szelídíteni és a legmakacsabb nyavalyással is szót ért idő után. Mi a titka?

Akarat és kitartás. Így érte el, hogy nem mondott le a vágyáról és ő lett a világ legjobb kutyakiképzője. Kitanulta a szakma csínját-bínját és megtanulta „megszólítani” a kutya igaz természetét. Bármilyen kutyafajtát képes kezelni. Számos szervezetnek segít, saját kutya pszichológiai rehabilitációs központja van, ahol természetesen példamutatóan bánik a saját négylábúival is, és igen, mindemellett megtanítja a hétköznapi embereit, hogyan, miként bánjanak a kutyáikkal. Hihetetlenül hasznos és apró trükköket lehet eltanulni tőle a tévén és könyvein keresztül, amitől nem csak nekünk, de a kutyánknak is jobb lesz. Egyszerűen meg kell tanulnunk falkavezérnek lenni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL