SZÓRAKOZÁS

7 csodálatos film valós szerelmi történetekről, amelyeket minden párnak látnia kell

Van egy mondás, amelyet sokan hallottak: "Szerelem, mint a filmekben." De néha a való élet az inspirálja a szerelmet kedvelő filmkészítőket. Sokszor maga a valóság olyan varázslatos, romantikus, hogy maga a forgatókönyvíró sem tudott volna szebbet álmodni. És néha pont ezek a megtörtént esetek válnak a nagyszerű filmek alapjául.

Pontosan azért szereti sok ember ezt a 7 romantikus filmet, mert azt adják nekik, amire vágynak: a hitet, hogy létezik és igaz szerelem.

Pillangó (Moths)

A film: Ez az ukrán film az Alya iskoláslány és Pavel katona közötti szerelmet mutatja be, amely 1986 tavaszán alakult ki a csernobili baleset során. Első látásra egymásba szerettek és úgy döntenek, hogy együtt kell lenniük, függetlenül attól, hogy milyen sors vár rájuk. De Pavel komoly adag sugárzást kap az elpusztult atomerőmű megtisztítása közben. A fiatalember megszökik a kórházból, hogy megnézze a barátnőjét, és egész napot az elhagyatott városban töltik. A film azt mutatja be, hogy Alya és Pavel olyanok voltak, mint két pillangó, amelyek egymás felé repültek, és nem vették észre a körülöttük lévő veszélyt.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL