SZÓRAKOZÁS

13 sztár, akiket sokkolóan nagy szerszámmal áldottak meg az istenek

Kedves Hölgyek – és esetleg féltékeny, kíváncsi urak – szájat becsukni, szemet kinyitni, zoomoljatok a képernyőre, mert összecsipegettük nektek azt a 13 sztár, akiket nagy szerszámmal áldottak meg az égiek. Az istenek nagylelkűek voltak velük és bőséges csomaggal ruházták fel őket, hogy legyen mivel ledorongolni hölgyeiket, és ne hagyják elkolbászolni az asszonyaikat… na vajon ki lehet ez a 13 sztár?

{KEPGALERIA}

Michael Fassbender

Michael Fassbender a Szégyen című filmben, amelyben egy szexmániás pasit alakít egy kicsit sem szégyenlős. Charlize Theron, aki a Prometheus forgatása alkalmával egyenesen le volt nyűgözve színésztársa méreteitől olyannyira, hogy egy emberjogi szervezet gáláján is elismerő szavakkal adózott Michael piszkavasáról. Hogy miként került ott szóba, az rejtély, de annyi szent, hogy kijelentette, bármikor szívesen dolgozik együtt a színésszel.
Ám ha csak lesünk Charlize kijelentésén, mit szólunk majd George Clooneyéhoz, aki anno 2012-ben a Golden Globe Gálán, féltékenyen poénkodott Michael csodabotjával, ugyanis szerinte a férfi úgyis képes lenne golfozni hogy a kezeit hátrakötik. Hiába George, lehet, hogy szexi vagy, de ezek szerint te labdába sem rúghatsz – a harmadik lábaddal sem – Michael botjával.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL