SZEX, SZERELEM

Te és a titkos szex-ciklusod

Észrevetted már, hogy vannak napok, amikor a fele királyságodat is odaadnád egy jó kis szexért, más napokon viszont még az sem hozna túlságosan lázba, ha álmaid pasija heverne a lábad előtt? Tudod, miért van ez? A váltakozó szex-ciklusod miatt.

 

A férfiak hormonszintje mindig azonos szinten mozog, a nőknél azonban ez teljesen másként van, szex-ciklusuk ugyanis három fő fázisra osztható. Az első fázis a havivérzés időtartamát takarja, a második a tüszőrepedését, a harmadik pedig a menstruáció előtti és utáni állapotét. Ha tisztában vagy vele, hogy éppen melyik fázisban jársz, könnyebb eligazodni libidód hullámvasútján is.

{KEPGALERIA}

 

 

Első fázis: 1-11 nap

Tetszik, vagy sem, ilyenkor a hormonok éppen, hogy csak lézengenek, viszont a menstruáció alatt libidód görbéje extra magasra szökik. Ezekben a napokban igencsak kívánhatod a szexet, kivéve akkor, ha a görcsöktől a falat kaparod éppen. Viszont sokkal intenzívebben élheted meg a szex örömeit, és nem csak a vágy nagyobb, hanem az orgazmus is, arról nem beszélve, hogy hüvelyed olyan nedves és síkos, hogy azonnal kész lennél magadba szívni partneredet. Néhány férfit egyáltalán nem zavar, hogy ilyenkor vérzel, mások szívesebben várnak inkább néhány napot.

A hatodik naptól kezdve aztán (sajnos) alább hagy a vágy, ilyenkor hormonjaid teljesen megpihennek, felkészítve a méh nyálkahártyáját a következő ciklusra. Ilyenkor aztán abszolút nem érzel kedvet semmiféle huncutkodáshoz. De mi van akkor, ha a párod viszont igen? Nincs más hátra, mint előre: fantáziálj. Képzelj el olyan helyzeteket, amik igencsak izgatóak lehetnek számodra, és ezeket színezd ki gondolatban.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL