SZEX, SZERELEM

Szexi örömök érett korban

A húszévesek még bizonyítani akarnak, a harminc-negyvenesek viszont szeretnék elfogadni magukat és társukat. És ha még idejük is akad egymásra, szenvedélyük bizony erősebbé válik, mint valaha. Milyen a szex 30 felett? Nézzük…

 

{KEPGALERIA}

 

Több csók és simogatás

A hormonoknak fontos szerepük van a szexualitásban. Kutatási eredmények igazolják, hogy a kor előre haladtával növekszik az esély a boldog együttlétekre, ugyanis ahogy csökken a nőiesség hormonjának, az ösztrogénnek a szintje, úgy nő a tesztoszteroné. Ám néhány kellemetlen következménye is van ennek, nem árt tehát néhány szóban őszintén beszélni róla. Ilyenkor már erősödhet a szőrzet, itt-ott nem kívánatos szőrszálak bukkanhatnak elő. Ilyen például az ajak, az orr alatti rész, a mellek, stb. Ám vigasztaljon a tudat, hogy e változásnak köszönhetően fogod jobban élvezni a szerelmet.

Míg az idő múltával a nők tesztoszteronszintje emelkedik, addig a férfiaké csökken. Ez újabb esélyt ad a boldogságra, hiszen ekkor már nem hajtja őket a minél gyorsabb kielégülés vágya, ezáltal több idő jut a csókokra, simogatásokra is. És sok igazság van a mondásban: „ha az ágyban rendben mennek a dolgok, a többi gond is magától elsimul”.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL