SZEX, SZERELEM

Pillants be a gésák szex-titkaiba!

Biztosan te is láttad már ezeket a gyönyörű egzotikus lányokat. Titokzatosak és elegánsak, a férfiak csak csodálják őket. De mi a titkuk? Megpróbáltad már kideríteni, miből is vannak összerakva? Most megtudhatod…

 

A gésák titka


A gésák úgy viselkednek, hogy a férfi királynak érzi magát mellettük, mégis megmarad a női értékrendjük. Szigorú szabályokat kell megtanulniuk, de ezekkel sikerül elérniük, hogy a férfi úgy érzi magát, mintha csak egyedül ő volna jelen az egész Univerzumban. Csak vele foglalkoznak. A gésák a csábítás nagymesterei is. Hibátlan a megjelenésük, a hajuk mindig rendezett és ápolt, figyelmesek, kedvesek, okosak, humorosak és elegánsak. Tudnak zenélni, mesét mondani, és a mi a legfontosabb, tudnak titkot tartani. A hozzájuk érkező férfiaknak szentelik minden idejüket és figyelmüket.

Fura, általában azt hiszik, hogy a gésák szolgálók, vagy prostituáltak, pedig legtöbbször a szex nem is játszott lényeges szerepet életükben. A régi időkben a férfiak azért keresték a gésák társaságát, hogy fontosnak és értékesnek érezhessék magukat. A gésák pontosan tudják, mi esik jól egy férfinak, hiszen ezt tanulják, és a teljes kényeztetésben részesítik kuncsaftjaikat.


Légy a gésája


A gésa erotikus szerep, mely arra jó, hogy játssz a partnereddel, és az éneklésen, a táncon és a beszélgetésen keresztül sajátítsd el a relaxáció és a csábítás művészetét. Adj elő egy táncot, amely akár sztriptízbe is fordulhat. Olvass erotikus történeteket, verset, vagy egyszerűen csak szórakoztasd őt étellel és a társaságoddal. Készíts elő olyan ételeket és italokat, amelyeket a kezedből adhatsz neki. Mosd meg a lábát egy tál illatos vízben, majd töröld szárazra egy puha törölközővel. Ezután dörzsöld be a lábát testápolóval és aromaterápiás olajjal. Viselj könnyű, érzéki ruhát, amelyet könnyen levehetsz, és időről időre hagyd, hogy egy pillantást vethessen előbukkanó melleidre, a válladra, vagy a combodra. Lehet, hogy ezután szeretne megérinteni, először azonban húzódj el tőle. Masszírozd meg a nyakát és a hátát, kényeztesd őt. Vesd le a nadrágját, masszírozd a merev péniszét is. Bármit kér tőled, teljesítsd a kívánságait, de te is kérhetsz ám valamit szolgáltatásaidért cserébe. Az, hogy mit, az csak a fantáziádtól függ…


Próbáld meg ezt a gondolkodásmódot belevinni az életedbe


Hogyan tudod ezt megtenni? Gyakorlat kell hozzá és türelem, egy kis előre tervezés, és még a legunalmasabbá vált kapcsolat is új erőre kelhet. Először is arról bizonyosodj meg, hogy jól állsz-e a dologhoz. Érezd magadban az erőt ahhoz, hogy a párodnak elég érzékiséget és figyelmet tudsz adni.


1. Fürödj meg forró és illatos vízben


Merülj el egy kád forró, aromaolajos vízben, és közben képzeld el, ahogyan kényezteted majd a kedvesedet. Öltözz csinos és nőies köntösbe, vagy valamilyen szexi fehérneműbe, ám fontos, hogy ne azonnal mutasd meg bájaidat. A köntös ezért is tökéletes választás. A szokottnál figyelmesebben fesd ki magad, használhatsz akár vörös rúzst is – ha jól áll – hiszen fel akarod hívni a figyelmet a csókolnivaló, szív alakú szádra. Ha elég hosszú a hajad, fésüld ki a nyakadból, és tűzd fel. Parfümözd be magad, a nyakad tövénél, a melleid között, a füled mögött, és a csuklódon.


2. Teremts hívogató atmoszférát


Keress egy olyan részt a lakásban, ahol elég hely van a földre telepedni, és nem túl éles a fény. Rakd körül gyertyákkal, kapcsolj be valami kellemes, halk zenét. Rakj két párnát a padlóra egy alacsony asztalka két oldalára. Könnyű és ízletes vacsorával készülj, nem akarhatod, hogy tele hassal el is aludjon azonnal. A vacsora végeztével ülj mellé, és itasd. Persze, ne ész nélkül, mert csak el akarod lazítani. Ha belegondolsz, a japán dekorációból sugárzik a nemiség, az évezredes szexualitás művészete, az a megfoghatatlan térrendezési és képzőművészeti érzék, melyre csak a japánok képesek. Így nemcsak modernné és trendivé, de egyszerre varázsolhatod a szerelem erotikától duzzadó termévé is a lakás legintimebb helyiségét. Az egy Gésa emlékiratai című filmben látható díszlet önmagáért beszél…


3. Illat és érintés


Az lenne a legjobb, ha őt is megfürdetnéd, mielőtt bármilyen műveletbe is belekezdesz. A végén kend be a testét valami egzotikus illatú krémmel vagy olajjal. Ám az is csodálatos érzés a számára, ha egy kis vizet csorgatsz rá, és a nedves felületre egyszerűen ráfújsz a száddal. A benedvesített könyökbelsőn, a térdhajlatokban, a kezeken (főleg a csuklón), és a nemiszervek környékén borzasztóan izgató hatást vált ki, ha a meleg kényeztetés után egy kis hideg éri a felületet.


Aztán masszírozd meg – finoman, érzékien. Tudnod kell, hogy a gésamasszázs mindig az érzékekre hat. Ne feledd, ez most csak róla szól, éreztesd vele, hogy ő a legfontosabb, hogy számodra megtiszteltetés, hogy mellette lehetsz. A masszázst a vállánál és a nyakánál kezdd, és a kezed legyen mindig puha, finom. Ahogy lejjebb haladsz, mesélj neki valami erotikus mesét is. (Jó, ha a saját vágyálmaid is belekerülnek a mesébe). Mire a mesének vége, valószínűleg már mind a ketten azon a ponton lesztek, hogy levetheted a jelmezedet…


4. A nyelv szerepe


Használd a nyelvedet – ez nagyon fontos, ha igazán érzékien akarsz hatni a párodra. Nyald végig az egész testét úgy, hogy egyetlen pontot sem hagysz ki. Kezdd a nyakán, a vállán, a hátán, majd haladj egyre lejjebb a feneke felé. Ott időzz el egy kicsit, és jöhetnek a lábak, főleg a belső hajlatok. Ha végeztél, fordítsd meg, játssz a mellkasán, haladj szép lassan a pénisze felé úgy, hogy közben finoman, lassan hozzádörgölöd az alsótestedet és a melledet. A pénisznél időzz el egy kicsit – imádni fogja!


5. Apró harapások


Ha megnézel egy gésát evés közben, látni fogod, hogy mindig lassan, apró harapásokkal fogyasztják ételeiket. Nos, ebből következik, hogy neked is így kell tenned, ha nagyon fel akarod izgatni a párodat. Szabályszerűen majszold őt – az ujjait, a füleit, és főleg a péniszét, és közben súgj a fülébe halkan kedves, erotikus szavakat. Arra azonban figyelj oda, hogy nem szabad túl erőseket harapni, mert ezzel elronthatsz mindent. Egyszerre ne csak egyetlen testrészre koncentrálj, miközben a száddal ingerled őt valahol, a kezed nyugodtan kalandozhat más, sokkal érzékenyebb testrészek felé is.


6. Gésagolyók


Nem véletlen, hogy ezeket a golyókat a gésákról nevezték el. Ők ugyanis a hüvelyüket tartották vele karban, és ezáltal a mámoros gyönyörben lehetett részük mind nekik, mind a partnerüknek. Mert mindkettőtöknek szuper élményt nyújtasz vele, ha jó alaposan összeszorítod a pasid péniszét. A hüvelytornát már egészen fiatal korukban elkezdték, és naponta gyakorolták. Persze játékszerek nélkül is végezhetsz izomfejlesztő gyakorlatokat, de ha ezeket a golyócskákat használod, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól csinálod.

Ráadásul a gésagolyók segítségével néhány hónap alatt olyan szintre fejlesztheted a hüvelyi orgazmusért felelős G-pontod érzékenységét, hogy az már kevés ingerlés hatására is eljuttat a csúcsra. Ehhez azonban először meg kell keresned a G-pontodat, amely a hüvely belső falán található, a bemenettől 3-5 cm-re. Azt mindenképpen tudnod kell, hogy kizárólag izgalmi állapotban lehet kitapintani. Ezután oda kell tenned a vibráló golyókat, majd néhány percig ott kell tartanod. Néhány hónap múlva érezni fogod a hatást, orgazmusod gyorsabb és sokkal erőteljesebb lesz.


7. Orális kényeztetés gésa módra


A gésák egyik kedvenc „szopási” technikája egy örvényléshez hasonló mozdulat volt. Miközben fel-le mozgatod a szádat a partnered péniszén – kissé nyitott ajkakkal – fordítsd a fejed egyik oldalról a másikra, a nyelved pedig csigavonalban haladjon. Mielőtt a pénisze végére érnél, pár pillanatig időzz el annál a bőrszalagnál, ami a fitymát a makkhoz köti. Mikor partnered péniszének a vége a szádban van, adj ki egy mélyről jövő mély hangot. Az így keletkezett vibrálás extra stimuláló hatással lesz partneredre, főleg, ha közben a golyóit, illetve a gátrészt simogatod.


Ugye, nem is olyan nehéz?

 
Nem volt az olyan régen, hogy mindig őt helyezted a gondolataidban magad elé, a szerelmetek legelején. Néha, de rendszeresen próbálj megint így tenni, ennyi az egész.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL