SZEX, SZERELEM

Pasiktól nőknek, avagy ezt csináld az ágyban! És egyébként...

Amennyire a pasik szeretik a szexet, egy részük annyira keveset beszél arról, hogy mi az, amitől beindul az ágyban. Mi nem találgattunk, hanem egyenesen őket kérdeztük meg arról, hogy mi az, amire a legjobban beindulnak.

 

A tini magazinok „Félek az első csóktól!” tematikára épülő rovatai óta meg akarjuk érteni a pasikat. Pontosabban azt, hogy mit miért csinálnak, hogy mi a jó nekik. Ezért van szüksége a 14 éves lányoknak a következő pasiktól származó tippekre:

Biztosan nem én vagyok az egyetlen férfi, aki odavan azért, ha egy nő finomam belenyal a fülébe.”

„Amikor odahajol hozzád, hogy megcsókoljon, túrj bele a hajába, majd hagyd ott a kezed. Ez még mindig nagyon szexi.”


Így volt ez évtizedekkel ezelőtt, és ma is, hiszen vannak dolgok, amik sohasem változnak. Aztán a tini korszak végén már kezünkbe akadhattak a „komolyabb”, női magazinok, ahol pedig még jobb infókat és tanácsokat kaphattunk.

„Mi pasik úgy vagyunk programozva, hogy válaszoljunk arra, ha egy lány felizgult – ezért fogd a kezünket, és helyezd szépen a lábaid közé, hagy érezzük a nedvességet. Ettől megőrülünk.”


Vérbeli férfiak tippjei


Gyakran viszont butaságokkal tömik a fiatalok fejét, épp ezért faggatunk három férfit tapasztalataikról, és természetesen tippeket is kértünk tőlük. Ők pedig adtak, lelkesen, olyannyira, hogy még a VB ideje alatt tapasztalt figyelmetlenségükre is megadták a gyógyírt.

Top tipp: Ha éppen meccset néz, vagy ha lehetetlen beszélni vele, próbáld ki a következő tippet. Ők adták, úgyhogy biztosan működik.

„Az exem mosogatás közben lefröcskölte magát vízzel, és ahogy a ruhaanyagon át megláttam a mellbimbóit, azonnal meg kellett őket érintenem.”

„Látni, ahogy egy lány éppen üvegből iszik valamit, egyértelműen ahhoz vezet, hogy elképzelem, hogy milyen lenne, ha valami
más lenne a szájában.”


„Nedvesítsd be az ajkaidat, és súgd a fülembe, hogy alig várod, hogy megízlelhess!”

„Egyszer az exem egy fehér, vízzel átitatott pólóban jött be az ágyba. A látvány és a hatás felülmúlhatatlan volt.”


Amikor meccs van


Aztán vannak azok a napok, amikor vagy a másnapi foci meccs, vagy valami más áll a szex útjában, annak ellenére, hogy iszonyatosan kívánjátok egymást. Íme, néhány tipp, hogy még ilyen szituációkban is 100%-on lángoljon a szenvedély közöttetek.

„A prezentációm bemutatásának napja előtt megígérte a barátnőm, hogyha túl vagyok a procedúrán, egész éjszaka orális szexszel fog kényeztetni.”

„Ha pl. szórakozóhelyen vagyunk, ahol nincs lehetőségünk félrevonulni, a barátnőm egyszerűen csak nekem nyomja a csípőjét, és masszírozni kezd a medencéjével.”


„A pasid többet nem mondja le a közös vásárlásokat, ha beengeded őt is a próbafülkébe. Nem beszélve arról, ha épen fehérneműt próbálsz.”

„Hagyd, hogy nézzünk jóga közben, ez a legizgatóbb előjáték, anélkül, hogy egymáshoz érnénk.”


Szigorúan 18 év felettieknek!


Arra az esetre pedig, amikor semmi sem áll a szex útjában, íme, pár ötlet, amit érdemes kipróbálni.

„Próbáld ki a 69-es pozitúrát, de egy picit változtass rajta: addig, amíg a pasi orálisan kielégít, Te ne a szád, hanem a melleid közé vedd a szerszámát.”

„A barátnőmmel gyakran játszunk egy játékot, amit csak „mocskos dobókockának” neveztünk el. Mind a 6 számnak van egy megfelelője, pl. ha dobok egy hatost, akkor meg kell mutatnia, hogy milyen az, ha magához nyúl. Természetesen játszhatjátok a játékot több kockával és emberrel is…”

„Engedd, hogy a párod összekulcsolja a kezed és a falnak nyomjon, miközben hátulról a kezével kielégít. Felejthetetlen élmény.”

„Ha úgy jössz az ágyamba, hogy ártatlannak látszol, majd elképesztő dolgokat csinálsz, na, az igazán izgató. Egy szűziesnek látszó lány, aki az ágyban egy vadmacska: ez minden férfi álma.”

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL