SZEX, SZERELEM

Nem mindegy, milyen virágot kapsz kedvesedtől

A vörös rózsa szimbolikus jelentésével mindenki tisztában van. De mi a helyzet a többi virággal? Mindegyiknek meg van a saját üzenete. Figyeld, milyen csokorral állít be a férfi, és meg tudod, mit érez irántad.

Írisz

A kék vagy sárga színű virág igazán reményteljes üzenet jelképe. Ha egy férfi ezzel lep meg téged, akkor hisz abban, hogy megtalálta benned élete párját és az igaz szerelmet.


Liliom

Titkos üzenet az, hogy akár tudat alatt, de kacérnak tart a férfi. Ha az esküvői csokorba választja, akkor némiképp módosul a jelentése. A feleség vonzódik, a férjéhez, akit meg akarja hódítani. Sőt, képes feladni érte mindent.Tulipán

Szív alakú szirmai miatt a lángoló érzelmeket és a szerelmet szimbolizálja. Felér egy szerelmi vallomással, pláne ha a virág vörös vagy rózsaszín. Ha viszont sárga tulipánt kapsz valakitől az, féltékenységéről árulkodik. Elképzelhető, hogy az illető azt feltételezi rólad, más is van az életedben, nem csak ő. A fekete tulipán bár nagyon ritka, azt súgja neked, hogy kedvesed számára mindennél drágább vagy.


Amarillisz

A büszkeség virága. Amarilliszt adni egy nőnek annyit jelent, hogy a szerelmed nagyon büszke rád, és a veled való kapcsolat nagy kincs a számára.
Kála


A szépség virága. Az udvarlás legkifinomultabb formája. Nőnek kálát ajándékozni, annyit jelent, hogy a férfi a nő szépségének bűvöletében él. Úgy érzi, szíve választottjának szépségéhez semmi sem fogható.


Szegfű

Ha piros szegfűvel állít be, biztos lehetsz a szerelmében, ha viszont rózsaszínű van a kezében, akkor még bizonytalan az érzéseiben. Vigyázz a sárgát ajándékozó férfival, mert túlzottan követelőző típus.
Pipacs


Ha a barátod az út szélén megáll, és szed neked egy csokor pipacsot, a boldogságát és felszabadultságát akarja kifejezésre juttatni. Biztos, hogy jól érzi magát veled.


Nefelejcs

A kis kék virág az igaz szerelem és a hűség jelképe. Ha szerelmed ezzel a virággal kedveskedik, azt üzeni, mindig csak rád gondol.

Nárcisz

Bár az egoizmus virága, tiszteletet is kifejez. A férfi azt gondolja rólad, hogy olyan vagy, mint ez a szép virág. Büszke és öntudatos, aki előtt a férfiak meghajolnak.


Azálea

Ez a gyönyörű cserepes virág a keleti országokban a nőiesség szimbóluma. De vigyázz, mert ha a férfi ezt választja, az a törékeny szenvedélyre is utalhat.
Gyöngyvirág


Ha ezzel a virággal ajándékoz meg, akkor biztos lehetsz abban, hogy kedvesed tisztel és megbecsül. A kapcsolat elején arra is következtethetsz, hogy tisztességes szándékkal közeledik.


Rózsa

A szerelem virága. A különféle színek, mutatják az érzelmek mélységét. A sárga rózsa sokszor langyos érzelmeket takar. A vörös, birtokló szerelemre utal, az illető azt szeretné, ha kizárólag az ő tulajdona lennél. A fehér a megbecsülés és a tisztaság jelképe. Ha azonban csak egy szál fehér rózsát kapsz, a párod lángoló szerelmet érez irántad.


Jácint

A játékosság szimbóluma. Ha lila csokrot kapsz, az a bocsánatkérés jele, ha fehéret hoz, akkor bájosnak tart téged. Ha sárga szálak is kerültek a csokorba, akkor az a féltékenységéről árulkodó jel.


Orchidea

Keleten ez a virág a kifinomultság, a műveltség és a gyöngédség szimbóluma. Ha egy férfi orchideával lep meg, az azt jelenti, hogy nagyra értékeli műveltségedet és tudásodat.
Begónia


Habár cserepes virág, előszeretettel vásárolják a férfiak, hiszen az ábrándozás, a vágyak és álmok jelképe. Valójában egyfajta függésre utal, de nem a szerelemtől, hanem saját ábrándjaiktól. Vigyázz, mert nagy rá az esély, hogy nem a valós énedbe, hanem saját álomképébe szerelmes, akit kivetít rád.


Napraforgó

Nem véletlenül egyre népszerűbb, hiszen a szerelmi érzelmek bizonyítéka. Azt jelented a férfinak, amit a napraforgónak a napfény. Mindig feléd fordul.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL