SZEX, SZERELEM

Milyen stílusban szexelsz?

Mindenkinek meg van a maga stílusa, és nincs is értelme vitatkozni rajta, hogy melyik különb a másiknál. Van, aki az érzelmest, más a játékos szexet kedveli, megint más az érzékiségben gazdag testi együttlétet részesíti előnyben. Te hogyan szexelsz?

 

Az egyhangúság unottsághoz vezethet, még akkor is, ha az egymás iránt érzett szeretet megmarad. A tapasztalatok szerint a testi kapcsolat különféle változatai iránt nyitott párok a legkiegyensúlyozottabbak, képesek megőrizni a szex izgalmát és az iránta érzett vágyat is. Hat nagyobb csoportba soroltuk a különböző szexstílusokat.

{KEPGALERIA}

 

 

1. A lelki stílus – a szinte öntudatlan szex

Az erre hangolt pároknál a szex egyfajta lelki összeborulás következménye. Számukra a testi érintkezés két egymásra vágyó lélek találkozási formája. Az ágyban szinte öntudatlanul jutnak el az aktusig, gyakran valamilyen megosztott bánat közös feldolgozásának hozadékaként. Ez a stílus csakis úgy gyakorolható, ha a partnerek kölcsönösen nyitottak egymásra, fogékonyak a másik érzelmi hullámaira. Látszólag nincs abban semmi erotikus, ahogyan férfi és nő egymásra néz, ám nézéssel is simogathat az ember. A simogatás pedig érzelmileg felérhet egy valóságos összebújással, ami ezek után minden erre irányuló szándék nélkül bekövetkezhet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL