SZEX, SZERELEM

Mennyire ismered a Káma Szutrát?

Soha nem árt áttekinteni, átismételni a tudásunkat, hogy a topon tudjunk maradni a munkában, a magánéletben és hálószobában egyaránt. Ezért is állították össze a Káma Szutrát. Egy kis elmélet még sosem ártott senkinek, és jobb, ha mindig naprakész a tudásod!
Fogj egy papírt és ceruzát, és válaszolj az alábbi kérdésekre. De vigyázz, ne puskázz! A tudás öröm, és mind magadnak, mind a kedvesednek örömet szerezhetsz, ha egy kicsit megmozgatod a fogaskerekeket. Ne aggódj, a válaszokat is eláruljuk majd, de azért próbálj meg első körben a saját ismereteidre támaszkodni. Szóval, mennyire sajátítottad el a Kama Sutra tanításait? Az összes pozitúrát?


1. Sokat hallunk nap, mint nap erről a könyvről, de tényleg tudjuk, hogy mi is az?

a. egy kézikönyv a pozitúrákról
b. egy könyv a szerelemről és a párkapcsolatokról
c. ez volt az első pornográf magazin

2. Azt mindenki tudja, hogy a Káma Szutra keletről származik. Pontosan honnan is?

a. Kína
b. India
c. Törökország

3. Szanszkrit nyelven mit jelent?

a. szerelemről szóló aforizmák összeállítása
b. egy kézikönyv a kurtizánoknak
c. semmit, ez a szerző neve

4. Káma Szutra a Tantra gyakorlati könyve?

a. igaz
b. hamis

5. Mikor került nyugatra a könyv?

a. 1248
b. 1883
c. 1969

6. A Káma Szutra a legnagyobb példányszámban eladott könyv az egész világon?

a. igaz
b. hamis

7. A férfi törökülésben ül, talpai összeérnek, a nő az ölében ül szemben vele, lábait összekulcsolja a háta mögött. Mi ennek a pozíciónak a neve?

a. kutya
b. teve púp
c. lótusz

8. Az alábbi pozíciók közül melyik ajánlott a terhesség alatt?

a. Hasadó bambusz
b. Csavarodás
c. Anjou-stílus

9. Az alábbi pozitúrák közül melyik nincs benne a Káma Szutrában?

a. rák
b. olló
c. nyúl

10. A szenvedélyes szeretkezéssel kapcsolatban mit tanácsol a könyv a férfiaknak?

a. Harapdálják, ízlelgessék partnerüket
b. szeretkezzen úgy, hogy a kezüket nem használják
c. tartsák vissza a levegőt, ameddig csak bírják

11. A Káma Szutrában helyet kapott az alap misszionárius póz?

a. igen
b. nem

12. Az alábbi pozíciók közül melyik az, amelyet a nők igazán élveznek?

a. rák
b. talicska
c. a lovagló póz

13. Az alábbiak közül melyik a híd pozíció?

a. a férfi a testével formál egy hidat
b. a nő a testével formál egy hidat
c. mindketten hidat formálnak a testükkel


Helyes válaszok


1. kérdés
A helyes válasz: b
A népi hiedelemmel ellentétben nem a szexuális pozíciók könyve. Csak egy fejezet szól a szexről a többi hat fejezet a szerelemnek és a házasságnak van szentelve.

2. kérdés
A helyes válasz: b

A negyedik és az ötödik század között írták az indiai arisztokratáknak és kurtizánoknak.

3. kérdés
A helyes válasz: a

A szanszkritban a „kama” szó a testi örömök istenét jelenti a „sutra” pedig aforizmákat jelent.

4. kérdés
A helyes válasz: b

A Káma Szutrát és a Tantrát gyakran össze szokták keverni, pedig nincs bennük semmi közös a keleti eredetükön kívül. A Káma Szutra gyakorlati tanítást nyújt, a Tantra inkább bölcseleti doktrína, ami a szellem segítségével próbál bennünket a csúcsra repíteni.

5. kérdés
A helyes válasz: b

Csak 1883-ban adták ki Európában. Richard Burton fordította le és az eredeti nyers szöveg helyett költőibb kifejezéseket használt.

6. kérdés
A helyes válasz: b

A mai napig a Biblia a legtöbb példányszámban eladott könyv. Bár nagyon sokan használták már és napjainkban is megjelennek újabb verziói, még sincs a 10 legnépszerűbb könyv között.

7. kérdés
A helyes válasz: c

Ez a póz bizalmas és közeli kapcsolatot igényel. A behatolás sokkal könnyebb ebben a pózban, mert a hüvely kinyílik magától. Mindkét fél aktív és együtt irányítják a behatolás ritmusát. Ha a többet szeretnél irányítani, párod azzal segítheti, hogy kezeit a feneked alá teszi.

8. kérdés
A helyes válasz: c

Ez a póz a terhesség első öt hónapja alatt alkalmas a nőknek. Mindketten az oldalatokon fekszetek, ő hátulról hatol be, miközben a kezeivel simogat téged.

9. kérdés
A helyes válasz: c

A nyúl nem más, mint egy a vibrátor, természetesen nem tesz róla említést a könyv. A rák alatt fekszel a hátadon, és húzod a térded a melled felé, amíg tudod. Ez egy nagyon kellemes póz, a hüvely megfeszül a pénisz körül. Az olló esetében a hátadon fekszel, ő az ágy szélénél térdel, és miközben behatol, kissé megemeli a lábadat. Nagyon kellemes, hiszen a behatolás igazán mély lehet.

10. kérdés
A helyes válasz: a

Ez nem kimondottan az aktusról szól. Nem kellene megelégedni csupán az aktussal, mindenkinek el kell sajátítani ezt a módszer. Tanuljuk meg megérinteni partnerünket. Lehet kézzel simogatva, harapdálva, rágcsálva.

11. kérdés
A helyes válasz: a

Ez egy klasszikus póz és nyugaton ez a legelterjedtebb. Bár a Káma Szutra tartalmazza ezt a pozíciót, nevét akkor nyerte el, amikor az evangélikus egyház papjai hittérítés alkalmával messzi földekre utaztak, és az ott élő bennszülötteknek ezt a pózt ajánlották, hiszen ezt tartották a nemzésre legalkalmasabb helyzetnek.

12. kérdés
A helyes válasz: c

Partnered a hátán fekszik, te ráülsz. A szexológusok ezt ajánlják azoknak a hölgyeknek, akiknek még nem sikerült átélni a vaginális orgazmust.

13. kérdés
A helyes válasz: a

Ez egy igazi kihívás. Erős és rugalmas partnert igényel. A férfi fekszik a padlón, majd hídba emeli magát, a nő ráül, és miközben mozog, a csípőjét is forgatja.


 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL