SZEX, SZERELEM

Első randin lefeküdni? - Szex helyett inkább valami más

Nagyon gyorsan lefekszenek egymással a párok. Hamarabb ismerik meg egymás nemi szervét, mint egymás arcát, a személyiségükről pedig már ne is beszéljünk. Ennek gyakori következménye az lesz, hogy az ember kiég, elközönyösödik, belefárad és elveszi a lehetőségét annak, hogy kialakuljon a szerelem.  

 

Ne felejtsük el, hogy a virág sem nyílik ki egyből, hanem először bimbódzik, így a szerelem is a szexuális együttléttel teljesedik be, virágzik, de ehhez idő kell. Időt kell hagyni arra, hogy az igazi szerelem megszülethessen, hogy megismerjük egymást, a szokásainkat, a hobbijainkat, az alvásmódunkat, azt, hogy mit szeretünk enni, olvasni, és hogyan szeretünk szórakozni. Így alakul ki lassan a szerelem. Mert sokak számára a szex csak sport, különböző tornagyakorlatokat végeznek a lepedőn, s kielégítik egymást. Kutatók azt mondják, hogy az orgazmus is ugyanolyan boldogsághormont, azaz endorfint termel, mint a sportolás. És a szex ugyanolyan kalóriát éget, mint a sport, ugyanis akár 300 kalóriát is felemészt egy átlagos szexuális együttlét.

A szerelem sokkal több a szexnél, ezért jóval időigényesebb is

Ha meghívod álmaink férfiját magadhoz vacsorára, ne egyből az ágyba kössetek ki, amint leszedted az asztalt, hanem beszélgessetek, ismerjétek meg egymás erkölcsösségét, gondolkodásmódját, életcéljait, terveit és ízlését. Talán a közös vacsora a legjobb erre. Nádas Péter mondta, hogy az ember úgy szeretkezik, ahogyan eszik. Evés közben ismerjük meg a másik ember temperamentumát és szenvedélyességét. Hippokratész szerint, amilyen az ételed, olyan lesz az életed is. Tehát az első randin semmiképpen se feküdj le a kiválasztottal, hanem egyetek jókat és beszélgessetek az élet értelméről, hogy minél jobban megismerjétek egymást és csak akkor add át magad neki testileg, amikor már úgy érzed, hogy valóban ismered, és te is készen állsz egy tartós kapcsolatra. Legyen nálad a szex bizalmi kérdés, és ne erőltesd, hogy már az ismerkedés napján lefeküdj a kiválasztottal.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL