SZEX, SZERELEM

Amikor a jó szex ereje határozza meg a napodat

Ki ne ismerné azt a leírhatatlan érzést, amikor egy jól sikerült éjszaka vagy egy kifejezetten kellemes reggeli szeretkezés után elhagyja a szerelmi fészket, de a gondolatai még mindig az előtte történtek körül cikáznak. A hódítást követő első lépések valóságos diadalmenetként hatnak, amely során elégedettség és boldogság ül ki az ember arcára. De mi okozza ezt az eufóriát?

 

A Durex és a MoFilm közös kisfilmjében is ilyen szerelmeseket láthatunk, amint kilépnek az ajtón. Dr. Erős Erika, a Durex szexuálmedicina szakértője (FECSM) szerint mind a nők, mind a férfiak egyetértenek abban, hogy az egész napjukat meghatározza, ha egy jól sikerült éjszakát követően párjuk mellett ébrednek, vagy ha a reggel is egy jó szeretkezéssel indul.


A szeretkezésnek számos testi, illetve lelki hatása lehet, ami nemenként és egyénenként egyaránt változhat. A szakértő szerint a nők általában úgy fogalmaznak: „szebbnek, vonzóbbnak érzik magukat” és úgy érzékelik, hogy mások is észreveszi rajtuk a gyönyört, amit az elmúlt órák okoztak nekik. A férfiakat hasonló bizsergés szokta átjárni, de róluk a tesztoszteron emelkedettsége sugárzik.


Az általános szex utáni állapotot nehéz pontosan körülírni, azonban talán a testben szétáradó jóleső ellazultság, és egyben energikus érzés, a könnyed légzés valamint a hasi bizsergés, amivel leginkább jellemezhető” – mondta Dr. Erős Erika. „Ezt az emelkedett és boldogsággal teli lelkiállapotot tükrözi a filmben is látható, magabiztosságot sugárzó testtartás, az emelt, büszkeséget sugalló fejtartás és egyenes tekintet, valamint az elégedett arckifejezés, amelyben gyakran van egy enyhe kihívás is” – tette hozzá a szakértő.


Ez utóbbi teszi teljessé a filmen is látott diadalmenetet, mely során akarva-akaratlanul is tudatjuk környezetünkkel, hogy igenis fergeteges szexuális élményben volt részünk, mely akár egész napra is energiával tölt fel bennünket.Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL