SZEX, SZERELEM

A szerelemnek 5 szintje létezik, ám a párok többsége már a harmadiknál megragad

A szerelem mindig is vezető erő számunkra, ezért is dolgozza fel rengeteg dal, vers, film, könyv és történet. A legtöbb ember számára a szerelem mozgatja a világot. Jobbá tesz minket, kedvesebbé és reményt ad nekünk. A párkapcsolatok formálnak minket a lehető legjobb emberré. Mindezt figyelembe véve, elszomorító látni, ahogy kapcsolatok mennek tönkre. De mi ennek az oka?

A szerelemnek 5 különböző szintjét különböztethetjük meg, ám a mai társadalom párjainak nagyrésze már a harmadik szinten elbukik. Íme, a szerelem 5 szintje. 

 

3. A zűrzavar

Amikor sok időt töltesz valakivel, ez a rész elkerülhetetlen. Legyünk őszinték: senki sem tökéletes, sem te, sem pedig a partnered, ez pedig az idő múlásával nyilvánvalóvá válik mindkét fél számára. Egyszer csak észreveszed, hogy nem szeretsz a másikban mindent, ahogy ő sem benned. Ez sokszor vitákat és elégedetlenséget szül. Sőt, azt a benyomást keltheti mindkettőtökben, hogy nem értékelitek egymást eléggé. Ezen a szinten sajnos sokszor tönkre mennek a kapcsolatok, egymást hibáztatva.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL