SZEX, SZERELEM

A sors hibája, vagy tényleg csak ennyi volt? - Ha szerelemről van szó, sose add alább, mint a lelki társad.

Találkozni fogsz emberekkel, akikkel úgy tűnik majd, hogy tökéletesen összeilletek, de hosszú távon senki sem lesz számodra olyan jó, mint a különleges nagy Ő. Ezért fontos, hogy soha ne add alább a valódi lelki társadnál!

Egy új kiszemelt mindig izgalmas. Elönti a mellkasodat az a meleg, bizsergető érzés, és elkezdesz odafigyelni azokra a jelekre, amik mutatják, hogy összeilletek. Ez bármi lehet, a gyomrodban repkedő pillangóktól kezdve a hasonló érdeklődési körön át a közös barátokig, és így tovább. Igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A különböző hobbik és társasági körök megakadályozzák, hogy beleunjatok egymásba. Az alkalmanként viták izzón tartják köztetek a levegőt.

Az ellentétek egészítik ki egymást

Létezik olyan, hogy abszolút semmi közös nincs két emberben, de ha olyasvalakivel randizol, aki teljesen olyan, mint te, az kissé egyhangú lehet. Azok a párkapcsolatok maradnak életben, amelyben a felek megtalálják az arany középutat. A másik perspektíváját használva új dolgokat tanulnak önmagukról, és segítenek egymásnak abban, hogy jobbá válhassanak.

Ha a mostani párod nem motivál arra, hogy a lehető legjobb önmagad legyél, talán ideje hátra lépni, és végiggondolni, hova vezet a kapcsolatotok. Fontos, hogy legyenek közös céljaitok. A párkapcsolat bukásra van ítélve, ha értékrendetek még csak nyomokban sem tartalmaz közös vonásokat.

Jelek

Persze vannak más jelek is. Ha a párod mindig tudja, mire van szükséged, amikor épp hiányt szenvedsz valamiben, sose engedd el. Ha azonban ötvenszer elmondtad neki, hogy utálod a csokoládét, és mégis folyton azt vesz neked, talán valaki más után kellene nézned. Nehéz objektívnek lenned, amikor az igaz szerelmet keresed. Ne feledd, vannak, akiknek a véleményét nyugodtan kikérheted: ezek a barátaid és a családod. Ők jobban ismernek téged, mint te önmagad, és teljes szívükből szeretnek. Ha azt mondják, valami nincs rendben, hallgass rájuk. Egyetértésük vagy egyet nem értésük hosszú távon hatalmas segítség. Elvégre, csak azt szeretnék, hogy boldog legyél.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL