SZEX, SZERELEM

7 jel, hogy túlságosan kötődsz a partneredhez

7 jel, hogy túlságosan kötődsz a partneredhez Ha egy hosszú ideje fennálló, tartós kapcsolatban élsz, egy ponton már természetessé válik, hogy mindent együtt csináltok. Az elválaszthatatlanság érzése jó lehet, illetve jelentheti azt, hogy tényleg igazi, jelentőségteljes kapcsolatod van a pároddal. Amikor azonban ezt már szó szerint, nem pedig átvitt értelemben kell érteni, talán túlságosan is függővé váltál a párodtól.

Persze fontos, hogy minőségi időt töltsetek együtt, az is elengedhetetlen, hogy mellette egészséges kapcsolatod maradjon a családoddal, a barátaiddal, és ami a legfontosabb, önmagaddal. Ha a pasidon túl is van életed, nem csak egészségesebbé tesz, hanem a kapcsolat tartósságát is garantálni tudja. Ha az alábbi 7 jel közül bármelyik is ismerős, az intő jel lehet arra, hogy túlságosan ráakaszkodsz a párodra.

A párodon kívül nem lelsz másban boldogságot

A párodnak nyilvánvalóan az örömöd egyik forrásának kellene lennie, ám amikor már csak miatta érzel boldogságot, a helyzet kezd veszélyessé válni. Ez azt jelenti ugyanis, hogy ha kikerül az életedből, képtelen leszel önállóan megteremteni magadnak az életkedvet és az örömöt.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL