SZEX, SZERELEM

6 forró szerepjáték ötlet a hálószobába

Mindannyian szeretnénk kibontakoztatni a bennünk lévő szexistennőt, de a valóságban nem mindig kerül sor rá. Egy kutatás során kiderült, hogy 10 emberből egy már több mint hat éve semmi újat nem próbált ki az ágyban. Ez bizony változtatást igényel.

A párok számára nagyon egyszerű, ha egy megszokott, kiszámítható rutinnál maradnak a nemi életükben, főleg az idő hiánya, vagy kényelmi okok miatt. A szexuális élet felrázása érdekében már bizonyára kísérleteztetek új pozíciókkal, de új „embereket” vajon próbáltatok már? Nem, nem az édes hármasra gondolunk, és végképp nem a megcsalásra. Úgy értjük, ti legyetek más emberek! Így megszabadulhattok a stressztől, és a való világot hátrahagyva olyan dolgokat is megtehettek, melyeket egyébként félnétek kipróbálni. A pszichológiai hátteret pont ez a valóságtól védelmező távolság adja.

Mielőtt bármi őrült dologba kezdenétek, nagyon fontos a kommunikáció. Meg kell tárgyalnotok a fantáziáitokat és vágyaitokat egymással, hogy biztosan olyan helyzet alakuljon ki, amelyet mind a ketten élveztek. Ez unalmasnak és vágyölőnek hangzik, de nagyon fontos a kívánt eredmény érdekében, és akár bele is építhető a szerepjátékba. 

Ha tehát azon gondolkozol, hogy a pároddal kipróbálsz egy erotikus szerepjátékot, adunk néhány ötletet és karaktert, melyek teljesen új látóhatárt nyitnak majd a szexuális életetekben.
 

2. A szürke ötven árnyalata

Ez egy tökéletes szerepjáték azoknak, akik egy kicsit perverzebb területekre szeretnének lépni a hálószobában. A szexuális dominancia nem csak a romlott milliomosoknak van, te és a partnered is kipróbálhatjátok a domináns és az alárendelt szerepeket. Ez a játék tökéletes a határaitok felfedezésére, de arra mindig figyeljetek, hogy válasszatok egy biztonságos szót. A biztonságos arra utal, hogy akármelyikőtök számára elérhető ez az egyértelmű jelzés, ha a dolgok már kellemetlenné válnának. 

Miért ilyen izgató? 

Bizonyított fizikai magyarázat áll a mögött, hogy a fájdalom is okozhat gyönyörűséget. A sérülés hatására a szervezetünk természetes „fájdalomcsillapítót” termel, melyet endorfinnak nevezünk. A mazochisták ezeket az érzékeket ingerelik, amikor szándékosan fájdalomnak teszik ki magukat. Ne feledd, hogy alárendelt félként sem kell gyengének lenned, igaz, hogy alapvetően a domináns fél irányít, de csak addig mehet el, ameddig a társa engedi. A szado-mazochista kapcsolatban mindkét fél hatalmas bizalmat helyez a másikba, ami a maga módján nagyon szexi.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL