SZEX, SZERELEM

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

.

 


 

4. Illúzió: A szerelem egy alku

Amikor a legtöbb ember a szeretetről, vagy a szerelméről mesél, úgy beszél, mintha egy dolog volna a piacon. Mint ez az üzlet. Mintha azt mondanák "Te jó leszel nekem és én is neked”. Illetve azon kapcsolatok sem állják meg a helyüket, ahol olyan érdekek miatt vannak együtt a párok, mert a másik szép, gazdag, jó az ágyban, de különben rengeteg egyéb tulajdonságát kifogásolja a partnere. Ez nem szerelem. Hogy is lenne az, ha alkudozunk a tények és az érzelmek felett.

A kapcsolatok, amelyek elvárásokra épülnek, azok törékenyek és könnyen darabokra esnek. Az elvárás, hogy valakitől boldogságot vársz, – vagy kitudja ki mást – mert te cserébe ezt meg ezt adod, az megint csak birtoklási vágyat és további nehézségeket szül.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL