SZÁMMISZTIKA

A születési szám pozitív és negatív aspektusai

A számjegyek által képviselt energiák és feladatkörök egyaránt megnyilvánulhatnak pozitív és negatív formában is. Ennél fogva két azonos születési számmal rendelkező ember élete gyökeresen különböző lehet, ha az egyik szám pozitív, a másik a negatív aspektusait éli.

 

Például néhány 26/8-as esetleg képtelen a másokkal való együttműködésre (negatív 2-es), esetleg frusztrálják és elbátortalanítják maximalista ideái (negatív 6-os), és lehet, hogy a jóléttel és a hatalommal kapcsolatos negatív hiedelmei és tudat alatti félelmei miatt rossz anyagi körülmények között él. Más 26/8-asok ellenben zökkenőmentesen dolgoznak együtt társaikkal (pozitív 2-es), megfelelnek a kiváló minőségű munkáról alkotott, magas szintű elvárásaiknak (pozitív 6-os), és mindezek mellett még jólétre és hatalomra is szert tesznek (pozitív 8-as). Ez a példa egy szám szélsőséges megéléseit mutatja be. A legtöbben egyaránt érvényesítjük születési számunk bizonyos pozitív aspektusait, és küszködünk bizonyos más, negatív aspektusaival.

Részben ezen különbségek adnak magyarázatot arra, hogy miért különbözik egymástól olyannyira az azonos születési számmal rendelkező emberek élete.
Egyetlen születési szám és életfeladat sem magasabb vagy alacsonyabb rendű a többinél. Mindegyiknek megvannak a maga egyedi erősségei és problémái is. Nem az a fontos kérdés, melyik ösvényt válasszuk, hanem az, hogyan utazunk. Másként fogalmazva, hogy pozitív, vagy negatív módon nyilvánítjuk–e ki a születési számunk számjegyei által képviselt energiákat.

Így számold ki

1. Írd le pontosan a születési dátumodat. (év, hónap, nap)
Ne téveszd el a hónapok sorszámát:
1. Január, 2. Február, 3. Március, 4. Április stb.
Pl.: 1980. 2. 14.

2. Írj összeadásjelet minden számjegy közé.
1+9+8+0+2+1+4=25

3. Most írj összeadás jelet a kapott számjegyek közé.
2+5=7

4. A teljes születési számodat úgy kapod meg, ha az első összeget perjellel elválasztod a másodiktól, és leírod őket egymás után.
Pl.: 25/7

A születési dátumtól függően végül egy három vagy négy számjegyből álló születési számot kapsz végeredményül. Íme néhány példa:
Háromjegyű születési számok: 21/3, 27/9, 30/3, 32/5
Négyjegyű születési számok: 28/10, 29/11, 38/11, 48/ 12

5. Bal és jobboldali számok

Születési számunk minden egyes számjegye az életfeladatunkkal kapcsolatos rejtett információkat tár fel számunkra. Mind a baloldali számjegyek energiája, mind a jobboldali szám által képviselt energia komoly jelentőséggel bír, a perjeltől jobbra lévő számok azonban erősebb hatást gyakorolnak az ember életfeladatára.

Tehát: 21/ 3 esetén, mind a 2-es, mind az 1-es, mind a 3-as számok energiája keveredik benned. Olvasd el mindhárom jellemzést!
A legjellemzőbb energia azonban mind közül a 3-as.

6. Kétjegyű számok a jobb oldalon

Azon személyek, akik születési száma 10-re, 11-re, vagy 12-re végződik, olyan életfeladattal rendelkeznek, mely egyesíti magában mindkét számjegy alapvető energiáit és feladatait. Azaz a 10-es egyesíti magában a kreativitást és az önbizalmat(1), illetve az ezen tulajdonságokat felerősítő belső képességeket(0); a 11 azonos a dupla 1-essel, így felerősíti az 1-essel kapcsolatos összes feladatot és képességet; a 12-es pedig a kreativitásnak és az önbizalomnak(1) az együttműködéssel és egyensúllyal való egyesítése révén kreatív együttműködést teremt, így vegyítve az 1-esre és a 2-esre jellemző kihívásokat.

Tehát: 28/10 esetén, mind a 2-es, a 8-as, az 1-es és a 0 szám energiája keveredik benned. A legerősebb hatással azonban az 1-es és a 0- hat rád.

A teljes szám jelentősége

Tisztán matematikai módon kifejezve, a teljes születési szám az adott egyén életútját alkotó egyedi energiakeverékre utal. Ez az út nem csupán előre vezet: ezen az úton egyre feljebb jutunk, és ez képviseli a hegyet, amelynek a megmászására, e világra születtünk. A születési szám utolsó, jobb oldali számjegye, vagy számjegyei e hegy csúcsára, az elsődleges életfeladatunkra utalnak. Hogy elérhessük ezt a csúcsot, és megtapasztaljuk személyes sorsunk beteljesedését, végig kell haladnunk a bal oldali számjegyeken, a hozzájuk kapcsolódó energiákon és feladatokon, és be kell teljesítenünk azokat.

A hegy megmászásához és a magasabb csúcsok eléréséhez bátorságra, elkötelezettségre és összeszedett erőfeszítésre van szükség. Ha jól felkészülünk, kevésbé lesz nehéz a feladatunk, mint ha felkészületlenül vágunk neki az útnak.

Kattints a számaidra!

 

    

    

 

 

 


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL