REJTÉLY-MISZTIKA

Vess egy pillantást arra, hogyan nézhettek ki az őseink és a híres történelmi személyek!

Gondolkodtál már azon, hogyan nézhettek ki az elődeink? Vagy a híres, történelmi személyek a szobrok és festmények alapján? Akkor érdemes megtekintened ezt a képsorozatot, mert nem kis meglepetést okozhat neked! A tudósok kriminalisztikai arcrekonstrukciót alkalmaztak ahhoz, hogy elénk tárják azt, miként néztek ki valójában őseink.

Sok híres történelmi személyről megmaradt a portréja, a szobra, de néhányukat a művészek igencsak szubjektív módon ábrázoltak. Egyes esetekben őseink közül csak a csontváz maradványaik maradtak fenn. A fejlett technológia azonban segített a mai tudósoknak, a történelmi személyek és az őseink megjelenésének újjáélesztésében. Vess egy pillantást az őseink és a történelmi személyek különféle rekonstrukcióira - néhányuk száz, akár több ezer évvel ezelőtt élt, de most nagyon élőnek tűnnek!

A neolit ember

Ez az ember a neolit időszakban élt. Kb. 5500 évvel ezelőtt temették el a modern Nagy-Britannia területén. A feljegyzés szerint 500 évvel az első Stonehenge-kőkör lerakása előtt született. A férfi 25-40 éves volt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL