REJTÉLY-MISZTIKA

Úgy néz ki, hogy a hatóságok képtelenek a végére járni ennek az 5 rejtélyes eltűnésnek

Szörnyű belegondolni abba, hogy évek, évtizedek teltek már el és ez az 5 ember még mindig nem került elő, de még csak friss nyomra sem bukkantak velük kapcsolatban. Döbbenetes, hogy emberek így eltűnhetnek, ráadásul hihetetlen körülmények között. Van valami különös ennek az 5 személynek az eltűnésében.

Máig nincs hír ennek az 5 embernek a hollétéről:

Írország Bermuda-háromszöge

1993. március 26-án, a 26 éves new york-i Annie McCarrick eltűnt Sandymountban (Írország). Utoljára az enniskerry-i postahivatalánál látták.

1993. július 25-én a 39 éves Eva Brennan elhagyta szülei házát Rathgarban (szintén Írország), de soha nem ment haza.

1994. január 3-án a 22 éves Imelda Keenan azt mondta a barátjának, hogy elmegy a postára. 13:30-kor hagyta el Waterford City (még mindig Írország) apartmanját. A helyi orvos asszisztense látta utoljára Keenánt, amikor átlépte a város egyik útját, és látszólag eltűnt a levegőben. 

1995. november 9-én 21 éves Josephine Dollardot a telefonja révén észlelték a kilonei Moone körzetében. Miután befejezte a hívást autóba szállt egy ismeretlen személy mellett. Dollard soha nem tért haza. 

1996. augusztus 23-án a 25 éves Fiona Pender eltűnt, miután elhagyta tullamore-i lakását. 

1997. február 13-án a 17 éves Ciara Breen eltűnt otthonából, Dundalkból. 

1998. február 8-án a 19 éves Fiona Sinnott eltűnt, miután elhagyott egy pubot a Broadwayben. 

1998. július 28-án a 18 éves Deirdre Jacob csupán néhány méterre a szülei otthonától eltűnt. Soha nem került elő.

Mindannyian azon az úton tűntek el, amelyet Írország Bermuda-háromszögének hívnak Leinster határain belül. A rendőrség azt gondolja, hogy az nőket valószínűleg meggyilkolták. 2000-ban meg is vádoltak egy férfit a bűntettek elkövetésével, de nem volt ellene bizonyíték. Az eltűntek sorsa ismeretlen.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL