REJTÉLY-MISZTIKA

Tutira nem ismered ezt a 6 elképesztő teóriát Atlantiszról! - Még a hajad is égnek áll tőlük!

A mai napig mindenkit izgat, tudósokat és ezoterikusokat egyaránt, hova a bánatba lett az utópisztikus hely, az ősi tudás tára, a fenséges Atlantisz, amelyet legelőször Platón emlegetett? Egyáltalán hogy a csudába tűnhetett el egy komplett sziget, az ókori világ legnagyobb tengeri hatalma? Még mindig csak találgatnak a szakik, de ez a 6 teória talán az eddigi legfantasztikusabb verziók!

 

Atlantisz története számos embert megfogott. Filozófusokat, írókat, tudósokat, ezoterikusokat, történészeket, geológusokat, régészeket, kalandorokat. Időnként felröppen a hír, hogy „esetleg” megtalálták, de valahogy még  egyik bizonyíték sem állja meg a helyét igazán. Ezer meg ezer teória született már eltűnéséről és hollétéről, ez pedig a 6 legismertebb mind közül!

 

{KEPGALERIA}

Elnyelte a Bermuda-háromszög

Donnelly elméletét követte a híres nyelvész és egyben paranormális jelenség kutató Charles Berlitz, aki az 1970-es években azt állította, Atlantisz tényleg létezett, méghozzá a Bahamák környékén. Csak éppenséggel a Bermuda-háromszög valamiképp eltűntette, ahogy a hajókkal meg a repülőkkel teszi. Jogos. Miért ne működne egy szigetnél is?

Akik erre a teóriára voksolnak, azok bizonyosságnak tekintik azt, hogy Miamitól 80 kilométerre található a Bimini-szigetek, és Észak-Bimini közelében található az a víz alatti világ, ahol óriási falmaradványokra, márványoszlopokra és kőlépcsőkre hasonlító sziklaformációkat találtak. Bár egyes természettudósok szerint pusztán természetes part közeli kövekről van szó. De a hívőket mégis gondolkodóba ejti, hogy a vidék több mint 10 ezer évvel ezelőtt mégiscsak a vízfelszín felett volt…

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL