REJTÉLY-MISZTIKA

Neked is lehet démoni hasonmásod - A doppelgänger-jelenség

Mit szólnál, ha feltűnne előtted egy szellem, aki pontosan úgy néz ki, mint te? Vagy egy fotón köszönne vissza? Valószínűleg csak megkerülgetne az a bizonyos szívbaj. Ezt nevezik doppelgänger-jelenségnek neveznek, ami ráadásul még csak nem is egy ritka jelenség. Sőt, a történelem során számos ilyen esetről is van tudomásunk és rengeteg közismert személyiségnek volt benne része.

A doppelgänger egy német szó, amely hasonmást jelent és olyan kísértetre vagy éppen szellemre utal, amely nem vet árnyékot és az élő személy pontos mása, vagyis mondhatni a megkettőződése. Rossz ómenként tekintenek rájuk, mint akik balszerencsét vagy halált hoznak röviddel a megjelenésük után. Különösen ha a sajátunkat látjuk meg, más esetén esetleg megúszhatjuk egy kis betegséggel és szerencsétlenséggel. Egyesek az idők során a „gonosz iker” megnevezéssel illeték, utalva arra, hogy a sötét oldalunk, gonosz kis fülünkbe suttogója lehet, akik rossz tanácsokat adhatnak, rossz érzéseket kelthet bennünk és megzavarhata elménket.

A doppelgängerek megjelenhetnek az eredeti személy közelében vagy éppen teljesen máshol, amely húzásukkal tökéletesen összezavarhatják és meghülyíthetik a szemtanúkat, különösen az ismerősöket. Hiszen hogy is lehetnél egyszerre két helyen? Érdekes módon olyan is akad, hogy összedolgoznak az élő személlyel és segítik őt a mindennapokban.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL