REJTÉLY-MISZTIKA

Meddig élnél démonokkal? - 5 valódi és totál ijesztő sztori, démonok által megszállt otthonokról

Mit szólnál, ha a vadonatúj otthonban démonok laknának? Mi lenne, ha egyik éjszaka sikolyokra ébrednél vagy jéghideg kezek tapasztanák be a szádat és terrorizálnának? És ha a családodat is bántanák? Vannak olyanok, akikkel ezek megtörténtek. Most az ő valódi és halálosan ijesztő sztorijukat meséljük el, milyen is volt démoni erőkkel lakni egy fedél alatt.

A démon ház

Bob Cranmer saját könyve szerint 18 évig élt együtt családjával a Pennsylvaniai otthonukban egy démonnal. Mr. Cranmer az elmondása szerint tehetetlenül nézte az évek során a csöpögő vért a falakon, láthatatlan kezek bántalmazták és verték meg őt és szeretteit. A zaklatások csúcspontja 2005-2006 volt és ekkor vette fel a kapcsolatot Cranmer a katolikus egyházmegye Pittsburgh-i papjával, aki 2006-ban vette ördögűzés alá a házat.
Érdekesség, hogy Cranmert Pittsburgh-i Brentwood külvárosában épült otthona, bizony véres talajra épült. Ugyanis az 1700-as években az amerikai őslakosok alattomosan meggyilkolták az európai telepeseket a területen. Később, amikor a ház építése megkezdődött, az egyik munkás megátkozta a földet. De az „igazi gonosz” Dr. James C. Mahan-nal érkezett meg. Cranmer szerint az egykori bérlő Dr. Mahan, alkoholista volt és illegális magzatelhajtásokat végzett otthon a lakásán. Cranmer szerint ezek a tettek idézték meg a démont, ami többször is egy "fekete, ködös felhőben” manifesztálódott. A férfi még a nevét is tudta a démonnak. Moloch, egy kánaáni isten, akinek régen gyermekeket áldoztak úgy, hogy elevenen elégették azokat.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL