REJTÉLY-MISZTIKA

Máig megoldatlan ez az 5 rejtélyes eset, beleértve a Titanic forgatásán történt mérgezést is

Egy lány előre megérezte a halálát, egy hatalmas lyuk pedig állítólag képes feltámasztani az elhunyt állatokat. A mai napig nincsenek válaszok ezekre a rejtélyes esetekre.

Megdöbbentő, hogy ennyi év elteltével sincs magyarázat a következő 5 esetre:

Kathy Hobbs előérzete

Amikor Katherine Marie Hobbs nyolc éves volt, mikor elváltak a szülei. Mintha ez nem lenne elég rossz egy fiatal lány számára, a legjobb barátja is meghalt. Nem sokkal később, Katherine avagy Kathy, ahogy családja hívta, azt mondta, nem fogja megélni a 16 éves kort. Kathy és nővére, Theresa az anyjukkal együtt Las Vegas külvárosába költöztek, ahol Kathy új barátokat szerzett és végül felébredt a tizenhatodik születésnapján, 1987. április 20-án, nagy megkönnyebbülést érezve, hogy semmi szörnyű nem történt.

Aztán 1987. július 23-án Kathy elhagyta házát, hogy könyvet vásároljon egy másfél háztömbnyire lévő helyi szupermarketben. Másnap reggel Kathy anyja csk kopogtatott a hálószobájának ajtaján és az üres volt. Kathy soha nem ment haza. Kilenc nappal később egy természetjáró találta meg Kathy holttestét a Mead-tó közelében. A közeli sziklák véresek voltak, amibe a tinédzser többször beüthette a fejét. Később, miközben családja takarította a hálószobáját, leveleket találtak, amelyeket Kathy írt minden családtagnak. A leveleket Kathy a tizenhatodik születésnapja előtt egy hónappal írta. Azt írta, nagyon szereti őket, és ne szomorkodjanak túlságosan a halála miatt. A gyilkosát máig nem kerítették elő.
 

Szólj hozzá Te is !