REJTÉLY-MISZTIKA

Észtveszejtő összeesküvés-elméletek arról, hogyan is halt meg valójában ez az 5 sztár

Mind tudjuk, miben haltak meg ezek a hírességek. Rákban, balesetben, míg valaki öngyilkosságot követett el és így tovább. De biztos ez az igazság vagy csak ezt szerették volna velünk elhitetni? Vannak olyan vad összeesküvés-elméletek, amelyek szerint itt komoly gyilkosságok történtek és némelyikben talán még ráció is akad.

Mindenki maga döntse el, hogy tud-e hinni ezekben az összeesküvés-elméletekben, amik ennek az 5 sztárnak a halálát próbálja megmagyarázni:

Brittany Murphy

2009 végén a hírességekkel foglalkozó blogger, Perez Hilton azt jósolta, hogy Brittany Murphy lesz a következő sokkoló hollywoodi haláleset. Kevesebb, mint egy hónappal később előrejelzése valóra vált, amikor a színésznő szíve megállt. A boncolás hivatalos jelentése szerint a színésznő halála természetes volt, a tüdőgyulladás és a vérszegénység együttes következménye. Alig három hónappal később Murphy férje, Simon Monjack is meghalt, méghozzá ugyanígy. 2012-ben még izgalmasabb elmélet vetette fel a fejét. Murphy barátnője, Julia Davis azt állította, hogy miközben az amerikai mexikói határon dolgozott, bizonyítékokat fedezett fel arra vonatkozóan, hogy tucatnyi potenciális terrorista érkezett Amerikába megszervezett körülmények között. Brittany hitt neki és kiállt mellette, ezért a Belbiztonsági Minisztériumot mindkettőjüket figyelni kezdte. Az elmélet szerint azért kellett meghalniuk, hogy elhallgatassák őket.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL