REJTÉLY-MISZTIKA

Da Vinci Az utolsó vacsorán rejtette el a világvége dátumát

Sabrina Sforza Galitzia művészettörténész szerint Da Vinci az egyik leghíresebb képén rejtette el a világvége dátumát. Azt tudtuk róla, hogy zseni, de ezek szerint látnok is lenne?

Szerencsére nem a közeljövőben, de be kell látni, a Földnek egyszer mindenféleképpen vége lesz. Napunk 7,5 billió év múlva kifogy a hidrogénből és héliummá alakul, így felfúvódik és a Nap egy hatalmas vörös csillaggá válik, ami elemészti a Naprendszer több bolygóját, vagyis bolygónkat is. Hawking szerint az egyetlen lehetőségünk az, ha más, távolabb lévő bolygóra költözünk.

Ez a fizikai, tudományos magyarázat.

De a tisztánlátók, látnokok, orákulumok már régóta jósolgatják a világvégét, és mindenki mást mond. Ezek az emberek – és hívei – hisznek abban, hogy képesek belelátni a jövőbe, és meglátni magát a világ végét is. A nyugati világban sokan úgy gondolják, hogy a világ vége még a mostani életük során történik.

Érdekesség, hogy egy 2015-ben közölt brit felmérés szerint a lakók 23 százaléka van meggyőződve arról, hogy az emberek bukásra vannak ítélve és ez még a mi életünkben fog bekövetkezni. A Global Challenges Foundation, egy nonprofit svéd alapítvány, aki a felmérést szervezte, arra törekszik, hogy felhívja a figyelmet a globális katasztrofális kockázatokra és az e kockázatok kezeléséhez szükséges globális kormányzásra.

A többség úgy hiszi, hogy a vég nukleáris háború formájában súlyt le ránk, míg mások inkább a mesterséges intelligenciától tartanak. Mindössze a szigetország 3 százaléka – Amerikában 16 - hiszi, hogy a végítélet a Bibliában olvasottak szerint fog lezajlani. 

Mindkét országban olyan 1 és 3 százalék az, akik azt gondolják, hogy a világvégét egy zombi apokalipszis vagy idegen invázió okozza.

Erre tessék, itt van a világ egyik legnagyobb zsenije Lenonardo da Vinci, akit szintén hozzáadhatunk a látnokok listájához. Az olasz műértő, Sabrina Sforza Galitzia a Vatikán levéltárában dolgozik és rengeteg Da Vincitől származó kéziratot tanulmányozott már és ezek alapján bukkant rá a festményen szereplő titkos üzenetre. A dátumot a központi ablak feletti rész rejti matematikai és asztrológiai kód formájában.

Vagyis, a világvége egész pontosan 4006. március 21-én fog elkezdődni, és még abban az évben november 1-jén fog véget érni. Galitzia még azt is kiolvasta a megadott információkból, hogy az apokalipszis egy világméretű árvíz formájában csap le ránk. Ugyanakkor a kataklizma nem jelenti majd azt, hogy teljesen kihalunk, hanem ahogy a bibliai özönvíz alkalmával, itt is lesznek túlélők, akik újrakezdhetik írni a történelmet.

Milyen jó, hogy szerencsére abban mi már nem veszünk részt…
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL