REJTÉLY-MISZTIKA

Az igazi Trónok Harca kulisszatitkai - A 6 WC démon és istenség

Úgy tudtam! Te is féltél vagy félsz a mai napig kimenni éjjel a mosdóra? Én már gyerekkoromban éreztem, hogy valami nem stimmel azzal, ha éjszaka megyek ki. Most feltárulnak előtted a valódi Trónok Harca kulisszatitkai, amik akár a saját otthonodban is lejátszódhatnak! Démonok és istenségek pályáznak a vécécsészédre! Van, aki jó, van, aki rossz szándékkal.

{KEPGALERIA}

Dzsinn – Kedvenc színészed a vécécsészében

A dzsinnek az iszlám vallás természetfeletti lényei, akik tűzből vagy füstből állnak. Ráadásul képesek kölcsönhatásba lépni tárgyakkal és emberekkel egyaránt. A Korán szerint, a dzsinnek látnak téged, de őket nem láthatod. Állítólag akad néhány különösen gonosz hajlamú példány is köztük, amelyek szeretnek a koszos vécékben lakni.

Szóval mi történhet akkor, ha éjszaka összefutsz egy ilyen lénnyel, miközben az illemhelységben vagy, rosszabb esetben éppen trónolsz? Jobbik helyzetben felveszi Brad Pitt alakját vagy George Clooney-ét és akkor lehet egy jó napod. Rosszabb esetben, az őrületbe kergetnek, mivel képesek befolyásolni áldozatuk elméjét. Nem csoda, hogy az iszlám emberek úgy tartanak tőlük a mai napig…

Mohamed tanácsa a gonosz szellemek elűzésére, hogy keress egy Allah általi menedéket, - de elvileg a Korán is valami hasonlót javasol - áldasd meg a ruháidat az istennel, amiket legközelebb hagyj ott a vécén. E megakadályozza, hogy a dzsinnek láthassák a te titkos rés(z)eidet és egy láthatatlan fátyol alakul ki köztetek. Tán még el is tűnik idővel.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL