REJTÉLY-MISZTIKA

A németek szuper vril ereje az "ufó-angyaloktól" - A Vril társaság

Egy korábbi cikkünkben megismerkedhettünk a Thule társasággal és a németek, inkább az ária faj „eredetével”, miszerint ők különleges germán atlantiszi ősöktől erednek, sőt, jóformán az ufóktól. Ez a társaság sem különb, csak itt a csodálatos, mindenre képes, földöntúli erő a „vril” áll a középpontban, amit valami ufó-angyaloktól szereztek.

Mi a fene az a „vril"? Egy sci-fi regényből megtudhatjuk...

Maga a megnevezés a vril nevű erőből származik. Ez egy mindent átható természeti erő, hatalmas energiaforrás. Részletes leírást Sir Edward Bulwer-Lytton, The Coming Race című, 1871-ben kiadott könyvében olvashatunk. Ám ez nem holmi szakkönyv, hanem a vrilről szóló tudást, egy sci-fi regénybe bújtatta.

A regény főszereplője és egyben az elbeszélő, egy tehetős utazó, aki megtalálja az utat egy földalatti világba, amelyet angyalokhoz hasonlatos lények laknak és „Vril-ya"-nak nevezik magukat. Hamarosan kiderül, hogy ezek a lények egy vízözön előtti civilizáció leszármazottai, egy felsőbbrendű faj (vagyis kb. ufók).

Szóval földalatti járatokkal összekötött üregekben élnek, méghozzá utópisztikus, csúcstechnológiás életvitellel. Ezt a szuper technológiát a vril erő működteti, a természetfeletti, látens energiaforrás. Képesek ezt az energiát maximálisan uralni puszta akaratukkal, ugyanis ők spirituális, felemelkedett mesterek. Az, hogy ezt ki mennyire uralja, az egy örökletes rendszertől függ. Ami a szuperképességeket illeti, szert lehet tenni gyógyításra, telekinézisre, gépezeteket hajt, utat lehet vágni vele a szilárd anyagba. A fénye állandó, lágy és még egészséges is! De főleg pusztítani lehet általa, ami különösen erős és hathatós, néhány Vril-ya gyermek egész városokat képes a földdel egyenlővé tenni. Aztán amikor a Vril-ya kifogy a földalatti lakható területből, a földfelszínen keres majd új területeket, elpusztítva az emberiséget. Remek.


A vril-t akarattal, koncentrációval vagy a vril pálca (sima sétabotszerű tárgy, de ez személyenként eltérő lehet, kisebb vagy nagyobb) segítségével lehet működtetni. A botba egy speckós kezelőszerveket vájnak, ami által változtatható és irányítható a vril vagyis egy kapcsolás és rombolunk vagy egy kapcsolás és gyógyítunk. Csúcs! De lényegében mindenki arra használja, amire akarja.

Kinézete és a funkciója változó, nemtől, kortól, egyebektől függően más és más. Egyesek rombolásra jobban használhatók, mások inkább gyógyításra. A gyermekek pálcája sokkal egyszerűbb a bölcsekénél, a feleségek és anyák pálcáiból pedig hiányzik a pusztító rész, mivel náluk a gyógyító rész a dominánsabb. A pusztító erőt pedig úgy kell elképzelni, mint a pálca végéből előtörő tűzet.

A Vril-ya a vril-t még fürdőzésre is használja! Kb. négyszer egy évben, egészséges állapotban vril-lel töltött fürdőt vesznek, mivel hogy táplálója az életnek, egyszóval éltet és gyógyít. Amennyiben az illető egészséges és túlzásba viszi a használatát, ellentétes hatást fejt ki vagyis lemerül az életerő.

(Karl Haushofer)

A Vril Társaság és az UFÓK

Wilhelm Landig író vagyis inkább legendagyáros, a Bécsi Kör avagy Landig-csoport alapítója volt és háború utáni okkult-náci propagandista. Az ő „elmélete" avagy legendája, a Fekete Nap, mint energiaforrás, német titkos sarki bázisok, és a náci ufo-legenda. Ő fundálta ki a Vril társaság kapcsolatát a náci ufókkal és a magas rangú nácik Antarktiszra való menekülésével.

1992-ben megjelent a Norbert Jürgen-Ratthofer és Ralf Ettl által írt Das Vril-Projekt c. könyv, ebben összekapcsolják a Vril-társaságot a korábbi Náci UFO-mítosszal.
Csakhogy egy a bökkenő az összes könyvvel. Az ellenőrizhető bizonyítékok a társaság létezésére a mai napig nem kerültek elő.

A Vril Társaság kezdete és... el(űr)utazása?

A Vril társaság (Vril-Gesellschaft) avagy a Fény Páholya társaság. 1919-ben alapította Karl Haushofer, akkor még Össznémet Metafizikai Társaság (Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik) név alatt. Azután, 1920-ban adta neki a Vril-társaság belső nevet, de ezt csak a „beavatottak" tudhatták. Ez egy ezoterikus társaság, ami a Thule Társaság elit társasága (amit szintén ő alapított), ide csakis a nagyon fejesek és nagyon különleges emberek juthatnak be.

A társaság krémjét egy női médiumcsoport képezte. Vezetőjük egy Thule társasági tag, a lentebb látható zágrábi Maria Orsitsch (Orsic) médium, aki elmondása szerint kapcsolatban állt az Alfa Taurin élő árja földönkívüliekkel, az Aldebaran rendszerben. Akik még nagyon régen jártak a Földön és egy települést hoztak létre Sumériában. E szerint a vril szó is sumér eredetű, eredetileg 'Vri-Il', aminek jelentése isteni. A lényeg, hogy mindkét társaság hitt abban, hogy a németek eredetileg a germán atlantiszon (Ultima Thule) éltek, mint földöntúli és magasabbrendű faj, akik az ufóktól származnak.

 

Leginkább koncentrációs gyakorlatok által akartak dolgozni a vril-erővel (amely a nem beavatottak számára elérhetetlen és érzékelhetetlen), és ami által kívánták megvalósítani céljukat. Az űrutazást, hogy elérjék az Aldebarant. A cél érdekében a Vril társaság félretette a feminizmusát és egyesült a Thule Társasággal és a DHvSS (den Herren vom Schwarzen Stein, a Fekete Kő Urai) társasággal, hogy az Aldebaraniak üzenetei alapján megalkossanak egy interdimenzionális repülésre alkalmas gépet.


A társaságba tartozott állítólag Adolf Hitler, Alfred Rosenberg, Heinrich Himmler, Hermann Göring és Hitler személyi orvosa, Dr. Theodor Morell is. Ők a Thule társaság tagjai is voltak, akik még 1919-ben léptek be a Vril-be.

Majd miután Hitler hatalomra került 1933-ban a Thule- és a Vril-társaság elvileg hivatalos állami támogatást kapott a korongrepülők építésére és fejlesztésére, amiket űrrepülésre és harci célokra akartak használni. Aztán kitudja miért, 1941-ben Hitler megszüntette a titkos társaságokat, ekkor mind a Thule, mind a Vril társaság beolvadt az SS E-IV egységébe. A Vril-társaság innentől kezdve a Die Kette (a Lánc) néven szerepelt, ez a tagjai között lévő mentális kapcsolatra utalt. Aztán egyszer csak 1945 után Maria Orsic és a Vril társaság varázslatos módon eltűnt, mint nyuszi a kalapban. Sokan kapásból azt a köveztetést vonták le, hogy a társaság sikerrel járt, és elrepültek az Aldebaranra. Más jelek inkább arra mutatnak, hogy a társaság illegalitásba vonult, és nem is olyan régen új formát öltve Causa Nostra Vril néven debütáltak.

(A Vril szimbóluma)

Arra persze nincs bizonyíték, hogy valaha is elkészült volna működő prototípus az említett gépekből. A Vril társaság létezésére sincs konkrét bizonyíték, az ufókkal való társalgásra pláne nincs. De akkor honnan ez a sok információ? A legendagyárosok műve lenne az egész?

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL