REJTÉLY-MISZTIKA

A fekete kutyák misztériuma - 7 fantasztikus történet a legendás fekete kutyákról

Olykor a halál hírnökei, máskor az ördög vérebei, aztán megint más helyzetekben védőszellemek. Ha valaki megérinti őket, hamarosan meghal, vagy csúnyán pórul jár, de már a puszta látványukat is a legrosszabb ómennek tartják. Mi van még, amit nem tudunk a misztikus fekete ebekről? Ez a 7 fantasztikus történet, mindent megválaszol a legendás fekete kutyákról!

 

A fekete kutyák tanulmányozása 1938-ban vált „hivatalossá” kilépve a legendák és paranormális jelenségek köréből.  Ugyanis Ethel Rudkin folklorista, ekkor kezdett el foglalkozni Anglia egyik legrégebbi szellemével, legendás alakjával, a fekete kutyával. Honnan eredt az inspiráció? Onnan, hogy ő maga is személyesen találkozott a fantomos kutyával és onnantól kezdve el összegyűjteni a fekete kutyákkal kapcsolatos találkozókat. Rudkin arra jött rá, hogy sokan találkoztak már a hírhedt fekete kutyával, de minimum ismerne olyat, akinek volt szerencséje hozzá. Emellett több párhuzamot is felfedezett a történetek között, ami világosan fog kirajzolódni az olvasó előtt.

Vajon ki vagy mi lehet a misztikus fekete kutya? Egyáltalán egy vagy több van? Szellem, netán az ördög vagy valódi eb? Vagy csak egy szabadon élő nagy szaporulatnak köszönhetjük a csodákat?

A legendákból az derül ki, hogy hol sima kutyaméretű, máskor már farkas, vagy akár bika termetű. De mindig fekete a bundája és sokszor parázslik a szeme. Hol pokoli fenevadaknak írják le őket, máskor viszont jóságos, barátságos ebnek, akik bármikor képesek köddé válni.

Én már találkoztam testközelből fekete kutyával. Komolyan. Gyerekkoromban egy meg is kergetett. És még mindig élek. Csak szerencse volna? Elhiheted, annak a kutyának is éppen elég tüzes szeme volt…

Érdekesség: Ezek a babonák ihlették meg Sir Arthur Conan Doyle-t, (Baskerville-i kísértet) és J. K. Rowling-ot is (Az azkabani fogoly).

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Aylesbury tejesembere

1890-ban meséltek Aylesbury-i tejesemberéről, aki a mezőkön keresztül közlekedett, hogy lerövidítse az útját. Egy nap útközben beleszaladt egy nagy, tüzes szemű, fekete kutyába. Tisztában volt azzal, hogy ez nem szokványos kutya, úgy döntött másik utat választ ahhoz, hogy gyorsabban jusson vissza a teheneihez. Napról napra és éjszakánként a tejember ugyanazzal a kutyával találkozott szembe és kezdte elveszíteni a kezdeti félelmét a jószággal szemben. Végül, egy éjszaka, amikor egy kísérő is vele tartott az útján, úgy döntött, itt az ideje elhajtani néma, de hűséges társát. A pálcájával a kutya felé sújtott és azonnal eltűnt. Ellenben a tejesember abban a minutában összeesett. Hirtelen lebénult és életének hátralevő részére megnyomorodott. De hát így jár az, aki nem fogja fel, hogy a szerencse és maga a védelem kíséri őt az útján… valahogy nem így illett volna bánnia vele. Te ne kövesd el ezt a hibát, ha belefutsz a fekete kutyába!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL